Росія почала стратегічні навчання у двох океанах

10.09.2024   18:31    511

Росія почала стратегічні навчання у двох океанах

Фото: Скріншот

Російський флот вийшов на навчання

Росіяни розіграють «бойові дії» з ураження стратегічно важливих об’єктів і сил умовного противника.

Країна-агрессор Росія розпочала стратегічне командно-штабне навчання військово-морських сил Океан-2024. Про це повідомило міноборони РФ у вівторок, 10 вересня.

Вказано, що маневри відбудуться в акваторіях Тихого і Північного Льодовитого океанів, Середземного, Каспійського і Балтійського морів.

Останні новини:  Путін знову збільшив чисельність армії РФ

«Буде задіяно понад 400 бойових кораблів, підводних човнів і суден забезпечення допоміжного флоту, більш як 120 літаків і вертольотів морської авіації ВМФ і Повітряно-космічних сил, близько 7000 одиниць озброєння, військової та спеціальної техніки, а також понад 90000 особового складу», – йдеться у повідомленні.

Останні новини:  РФ продала зерна з окупованих територій на $6 млрд

На першому етапі навчань Океан-2024 росіяни відпрацюють питання розгортання угруповань сил у призначених полігонах бойової підготовки, на другому – розіграють «бойові дії» з ураження стратегічно важливих об’єктів і сил умовного противника, проведуть висадку десантів.

Для участі в навчанні запросили оперативні групи органів військового управління та військові контингенти від іноземних держав-партнерів РФ.

Останні новини:  Путін збільшив чисельність армії РФ до 1,5 мільйона військових

У свою чергу міноборони Китаю без подробиць повідомило, що військові країни візьмуть участь у цих навчаннях разом з росіянами. За даними відомства, два флоти уп’яте разом пройдуть Тихим океаном, інформує Associated Press.

korrespondent.net




1111529