Раритетний Porsche 911 Turbo продали з аукціону за колосальні $818 000

Сьогодні,   00:12    399

З аукціону Bonhams продали останній Porsche 911 Turbo Coupe із повітряним охолодженням. Спорткар 1998 року випуску, який усі ці роки зберігався у гаражі, пішов з молотка за неймовірні 818 тисяч доларів.

Купе з номером шасі WP0ZZZ99ZWS370750 не стандартне. Воно побувало у відділі Porsche Sonderwunsch, де фахівці протягом шести місяців доопрацьовували та кастомізували його. Кузов пофарбували в унікальний темно-синій відтінок, а салон оздобили шкірою кольору Night Blue. На передній панелі встановили табличку з написом In Memoriam Prof. Ferry Porsche», а на бічних порогах табличку з написом «The Last Waltz».

Останні новини:  Автомеханік розповів, коли гальмівні колодки потрібно терміново міняти

Також майстри доопрацювали двигун спорткара, збільшивши його віддачу до 444 к.с. Вони застосували оновлення WLS 2, що включає установку подвійних патрубків вихлопні системи, додаткового масляного радіатора, розпорки стійки і паливного бака на 92 літри. Організатори аукціону планували виручити за цей унікальний Porsche 911 Turbo Coupe щонайменше 1 мільйон доларів, але очікування не справдилися. Максимальна ставка була на рівні 818 тисяч доларів.



autocentre.ua

Останні новини:  Найдешевший гібридний кросовер MG ZS Hybrid+ з’явився у продажу на ринку Іспанії