34-річна Надя Дорофєєва на всю Україну розповіла, що ділить чоловіка Кацуріна з іншою

Сьогодні,   05:00    1359

Відома українська співачка Надя Дорофєєва ошелешила зізнанням на всю країну. Як виявилось, вона – далеко не єдина у свого чоловіка Михайла Кацуріна.

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, у коментарі для журналістів каналу М1 music розповіла про свої стосунки з чоловіком – продюсером, музикантом і ресторатором Михайлом Кацуріним. За словами артистки, їй потрібно було заздалегідь узгоджувати графік із коханою, аби їм вдалось обговорити робочі чи сімейні справи.

Останні новини:  Бекхеми підтримали Вікторію на її модному показі

Дорофєєва про стосунки з Кацуріним

Знаменитість зазначила, що вона не жартує – часто їй доводиться за 2-3 тижні до бажаної дати бронювати час зі своїм чоловіком. Зірка висловилась про те, що у Михайла Кацуріна є власна робота, чимало хобі та занять, а тому у нього занадто мало часу. Надя Дорофєєва зазначила, що її обранець вписує свою дружину у власний графік, аби вони зустрілись і провели час разом.

Останні новини:  Дмитро Гордон приобійняв дружину у вишуканій сукні для осінніх фото

Надя Дорофєєва на всю країну зізналась, що ділить свого чоловіка Михайла Кацуріна з роботою

Говорячи про свого коханого, відома українська співачка зазначила, що в нього три основні роботи, але на цьому він не зупиняється. За словами Дорофєєвої, Михайло Кацурін займається власним ресторанним бізнесом, а також допомагає знімання проєктів для YouTube. Також знаменитість займається продюсуванням та музикою. Його дружина навіть пожартувала про те, що в її чоловіка може з’явитись четверта робота.

Останні новини:  Джордж Клуні розкрив головне правило в шлюбі
Надя Дорофєєва на всю країну зізналась, що ділить свого чоловіка Михайла Кацуріна з роботою

Артистка Надя Дорофєєва зазначила, що багато артистів просять у Михайла Кацуріна допомогти зі складанням пісень. Зіркова дружина натякнула, що в її коханого з’являються замовлення щодо написання текстів.




“Хочу сказати, що вже навіть підбивають клинці до нього й інші артисти”, – прокоментувала в розмові з журналістами відома співачка.


odnaminyta.com