Оля Полякова пригадала, як Маша Єфросиніна її образила

Сьогодні,   11:00    174
Оля Полякова та Маша Єфросиніна найкращі подружки зараз, але чи було так завжди? Королева ночі розповіла про свої минулі образи на телеведучу — як все вирішилось?

Українська співачка Оля Полякова зізналась, що довгий час мала образу на ведучу Машу Єфросиніну. В одному з недавніх випусків шоу “Дорослі дівчата” вона пояснила причини своїх негативних емоцій. За словами Полякової, перша образа виникла під час зйомок одного з шоу, коли Єфросиніна вела себе грубо по відношенню до неї.

Останні новини:  Вікторія Бекхем показала трендовий образ із костюмом

Полякова зізналася, що завжди була налаштована позитивно до Єфросиніної, зокрема, коли відвідала її проєкт. Проте, як вона зазначила, ведуча виявилася неприємною, що стало причиною її розчарування.

Навіть коли Полякову вмовляли знову з’явитися на її передачі, вона спочатку не хотіла цього робити, адже пам’ятала про минулі образи. На новій програмі атмосфера залишалася напруженою, і, за словами співачки, поведінка Єфросиніної не змінилася — вона знову була з нею не надто доброзичливою.

Останні новини:  Кендалл Дженнер вперше з’явилася на публіці з новою зачіскою в наряді в стилі 90-х

Артистка також поділилася своїми переживаннями, які стали причиною її відсутності на інтерв’ю з ведучою Єфросиніною. Незважаючи на те, що ведуча чекала на співачку впродовж восьми годин, оплативши студію та гонорари своїй команді, Оля зізналася, що не змогла наважитися прийти. Вона усвідомила, що не хоче йти на інтерв’ю, і це стало для неї першим справжнім усвідомленням того, що вона підвела колегу.

Полякова зізналася, що в якийсь мірі помстилася ведучій. Однак наступного разу Полякова все ж прийшла на інтерв’ю. Причиною цього стало те, що співачка помітила позитивні зміни в характері ведучої. Оля зазначила, що Єфросиніна стала іншою: вона стала теплішою, добрішою та людянішою.

Останні новини:  Андрій Бєдняков зворушливо привітав доньку з 9-річчям, а її мамі нагадав про пальто

Співачка підкреслила, що раніше з ведучою було важко спілкуватися, оскільки від неї постійно очікувалися гострі зауваження. Але тепер Маша змінилася на краще, і це значно поліпшило атмосферу їхнього спілкування.