Нові автомобілі Volkswagen не виглядатимуть занадто агресивно

Сьогодні,   15:31    281
Німецький бренд Volkswagen планує зробити нові автомобілі не надто агресивними ззовні.

Сучасні спортивні автомобілі виглядають досить агресивно, але Volkswagen хоче, щоб його нові автомобілі були більш дружніми. В інтерв’ю Top Gear керівник відділу дизайну Volkswagen Енді Міндт сказав, що немає нічого поганого в тому, щоб дизайн був трохи дружнішим. 

«Я вважаю, що більшість людей не хочуть бути найкрутішими або виглядати агресивними на публіці, – сказав він. – Вони хочуть мати костюм і гарний зовнішній вигляд, водночас бути щасливими та оптимістичними. Яка потреба бути агресивними? Наша суть така: будьте хорошими хлопцями». 

Останні новини:  Тюрма за п’яну ДТП: кого з українців вже скоро можуть почати кидати за ґрати

Volkswagen ID. GTI Concept

Здебільшого дизайн VW останнім часом був досить дружнім. ID.Buzz має характерні сердиті очі VW, але приємну ретро-естетику в іншому. Більшість кросоверів VW також досить доброзичливі, а GLI та GTI — навіть з їхніми опущеними фарами та великими решітками радіатора — не виглядають настільки злими серед конкурентів. 

Останні новини:  Опубліковано перший тизер нового Ford Expedition

Міндт також сказав, що компанія проводить велику роботу над інтер’єрами нового покоління. Повідомляється, що салони стануть ще кращими, якщо «викинути» дешеві елементи обробки та витратити більше грошей на високоякісні матеріали. 

Volkswagen ID. GTI Concept

«Ми спробуємо відмовитися від дешевих пластикових матеріалів і замість цього вкладемо гроші в тканини та покращення якості, — сказав він, — що допомагає заощадити гроші та означає, що ми можемо використовувати їх деінде». 




VW планує випустити ще більше продуктів у наступні кілька років. Можливо, найбільш очікуваним новим VW буде електричний GTI, який, за словами компанії, буде «більш захоплюючим» у їзді, ніж бензинова версія. 

Останні новини:  Honda представила седан Accord 2025

Цікаво, що раніше у Ford заявили, що не хочуть виробляти нудні автомобілі.

Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen


motorcar.com.ua