Найчастіші помилки, які жінки припускають у зберіганні засобів з косметички

10.09.2024   00:20    196

Іноді ми власними руками скорочуємо термін придатності улюблених засобів зі своєї косметички. Насправді вони можуть служити вам набагато довше — просто не припускайтеся цих 3 найчастіших помилок у зберіганні, і результат такої «б’юті-гігієни» вас точно порадує.

Бережіть лайнер для очей тільки вертикально

Ваш помічник для створення ідеальних стрілок, напевно, просто валяється десь у надрах косметички? Саме тому він висихає набагато раніше, ніж має. Запам’ятайте: лайнери не можна довго зберігати горизонтально лише вертикально, причому стрижнем вниз. Так засіб малюватиме ідеально чіткі та графічні лінії куди довше!

Останні новини:  Простий секрет від експертів залишить ваше волосся чистим надовго

Ховайте кремові продукти від сонця

Якщо хочете, щоб кремові рум’яна чи тіні не зіпсувалися раніше зазначеного терміну придатності, то зберігайте їх у темних місцях. На сонці б’юті-продукти з кремовою текстурою в прозорій упаковці плавляться і втрачають свої чудо-властивості. Ідеальне місце для таких засобів — щільна та закрита на замок косметичка.

Правильно сушіть пензлі

Останні новини:  Від яких звичок з прибирання слід терміново відмовитися, бо вони приносять шкоду

Пензлі для макіяжу треба часто мити, і ви це чудово знаєте. Однак якщо ви сушите їх у вертикальному положенні, то припускаєтеся грубої помилки. Ворс повинен висохнути саме горизонтально — інакше просто посиплеться.