Аліна Паш у Лос-Анджелесі перетворилася на відьму

12.09.2024   05:30    451

Alina Pash і раніше була доволі неординарною особистістю з дивними композиціями та чудернацькими костюмами у кліпах, а тепер і взагалі вирішила “випустити на волю свого звіра”.

Тож коли відмовилася представляти Україну на “Євробаченні” й перестала з’являтися на широкий загал, шоубіз дещо втратив в епатажі. Та Аліна й не думала зав’язувати з музичними вправами.

Останні новини:  Б’янка Цензорі різко змінила свій стиль
Де нині мешкає Аліна Паш та чим займається

Просто робить це нині в далекому Лос-Анджелесі. 31-річна артистка випустила кліп на англомовну композицію Bad Witch. Паш назвала цю відьомську вакханалію “особистим феміністичним маніфестом”.

Де нині мешкає Аліна Паш та чим займається

Зробити композицію, де Аліна літає на мітлі разом із подружками, заправляється на заправці й відбирає людські серця, артистка вирішила, переглянувши ретро-серіал “Всі жінки – відьми”. Грим учасниць знімань і справді вражає.

Останні новини:  Венсан Кассель стане батьком вчетверте
Де нині мешкає Аліна Паш та чим займається

Аліна стверджує, що їй набридло бути “хорошою дівчинкою”. Вона виступає за свободу сприйняття всіх куточків людської душі, навіть найпотаємніших. Зірка закликала однодумців:

“Давайте прославляти наші повноцінні “я” у всіх їхніх проявах!”

І все це українка коїть у місті Янголів, називаючи себе “співочою відьмою Каліфорнії”. Нині Паш видалила всі попередні пости в Інстаграмі, залишивши лише ті кадри, що присвячені її відьмацтву.





odnaminyta.com

Останні новини:  Михайло Поплавський відверто розповів про особисте та секрет успіху





1111529