Пʼять стильних зачісок на коротке волосся

02.08.2024   11:40    72

ри створенні образу зачісці треба приділити достатньо часу, аби вона мала актуальний вигляд. Це стосується не лише власниць довгого волосся, а й тих, у кого коротка довжина. Можна красиво вкласти волосся, таким чином доповнивши загальний лук.

Красива та модна зачіска одразу покращує настрій та робить нас привабливішими. «Телеграф» зібрав 5 варіантів зачісок на коротке волосся, які легко відтворити.

Останні новини:  Що не варто говорити коханій людині, у якої був поганий день: забудьте про ці 6 фраз

Косички при коренях

Гарною ідеєю на коротке волосся буде заплести дві або більше косичок прямо біля коренів волосся. Можна спробувати зробити так лише з одного боку. Це має нестандартний вигляд і додає образу родзинки.

Косички при коренях
Косички при коренях, Фото: Pinterest

«Мальвинка»

Усім нам відома «мальвинка» ще з дитинства. Таку зачіску можна робити на волосся будь-якої довжини. Водночас вона додає образам легкості та невимушеності. До того ж це зручно, бо зібране спереду волосся не заважає.

Останні новини:  Ефективний лайфхак від експертки допоможе вивести стійкі плями з подушок у домашніх умовах
"Мальвинка" на коротке волосся
«Мальвинка» на коротке волосся, Фото: Byrdie

Маленький пучок

Зрозуміло, що з короткої довжини не вийде зробити об’ємний пучок. Однак цілком реально заплести мініатюрну гульку на потилиці або на маківці. Це внесе нотки романтики та ніжності у ваш вигляд. Також зачіска — особливо актуальна в спеку, коли хочеться зібрати волосся.

Маленький пучок на маківці

Кучері

Іноді найкращим варіантом для вашого лука стануть легкі кучері. Така зачіска завжди має елегантний вигляд і додає краси. Зробіть кілька хвиль стайлером і розпустіть волосся. Можна заколоти з одного або обох боків.

Останні новини:  Як продовжити термін служби лампочки: 3 лайфхаки
Кучері на коротке волосся

З хусткою

Можна цікаво використати під час створення зачіски, хустку. Як варіант, пов’язати навкруг голови як обруч. Або ж зав’язати зверху хвоста. Ця деталь може створити значно цікавіший образ, бо це трендовий аксесуар.

Зачіска з хусткою