На три знаки у серпні чекають неприємності і хаос: кому не пощастить

03.08.2024   06:20    52

Останній місяць літа ознаменується не дуже сприятливими астрологічними транзитами. Чого тільки вартий ретроградний Меркурій. Загалом серпень принесе багато тривог, хаосу, непорозумінь та важких рішень.

За словами астрологів, Овнам, Близнюкам та Козерогам варто бути особливо обережними. На них чекає період труднощів та випробувань.

Овен

Ви почали багато проєктів відразу і були впевнені, що до кінця літа вдасться їх успішно реалізувати. На жаль, не все йтиме так, як ви запланували. Період з 6 по 29 серпня буде вкрай важким. Великі проблеми може принести ретроградний Меркурій..

Останні новини:  Як почистити матрац у домашніх умовах за допомогою простих речовин, які завжди під рукою

Насамперед непорозуміння та труднощі виникнуть у сфері спілкування. Оточення може мати нещирі наміри. Втративши пильність, ви не помітите, як дехто прагне скористатися вашою наївністю. Варто уважно ставитися до обіцянок, аналізувати кожну пропозицію і уважно читати контракти, особливо те, що дописано десь дрібним шрифтом.

Близнюки

Від природи ви сповнені енергії та життєвої сили – любите виклики, пригоди та використовуєте будь-яку можливість, щоб проявити себе. Ви любите бути в центрі подій, вам дуже потрібне визнання, ви жадаєте компліментів і вдячності. Ви вірите у себе і свої сили, тому швидко ухвалюєте рішення, які, на жаль, іноді виявляються занадто поспішними.

Останні новини:  Жовтень щедро озолотить лише ці знаки Зодіаку. Хто казково розбагатіє

Ретроградний Меркурій, який розпочнеться 6 серпня і триватиме майже до кінця місяця, спонукатиме легковажно ставитися до багатьох справ, що може призвести до неприємностей. Вам потрібно навчитися смиренності, щоб ухвалювати мудріші, добре продумані рішення. Спонтанність має свою принадність, але в повсякденному житті варто твердо стояти на землі.




Козеріг

Останні новини:  Про характер людини можна дізнатися по її бровах

При бажанні ви можете досягти будь-якої мети. Ви легко відкидаєте все, що може стати на заваді успіху, а в останні місяці відкрили перед собою нові перспективи та можливості.

На жаль, ваші колеги та навіть друзі можуть бачити багато речей в зовсім іншому світлі. Амбіції і прагнення до підкорення нових вершин можуть викликати заздрість, а сміливіші навіть будуть голосно критикувати ваші вчинки. Це призведе до сварок, непорозумінь та навіть до завершення стосунків.