Декілька геніальних способів приховати сліди втоми на обличчі

24.08.2024   14:20    358

На жаль, стресові ситуації, які ми переживаємо, позначаються і на нашому зовнішньому вигляді. Зрозуміло, найкращим способом розв’язати проблему є заняття спортом, правильний раціон і хороший відпочинок. Якщо на повноцінне відновлення немає часу, можна вдатися і до хитрощів. Наприклад, використовувати певні техніки нанесення макіяжу.

Як поділилися візажисти, колір тонального крему не має бути холодним, також варто уникати рожевого підтону.

Останні новини:  Названі знаки зодіаку, які мучитимуть партнерів підозрами

Потрібна легка жовтинка, щоб створити ефект ніжної засмаги. Це моментально освіжає обличчя. Слідкуйте за тим, щоб тональний крем не був темнішим за шию і підбирайте його саме там — на шиї, радять експерти.

Тим часом рум’янець спершу варто наносити на вилиці й розтушовувати його на скроню, а потім у бік вуха. Так макіяж матиме м’якший вигляд.

Не стягуйте рум’янець нижче крила носа, це візуально потягне область носогубки донизу і зробить обличчя старшим, важким, похмурим.

Останні новини:  Названий спосіб, який допоможе очистити від пилу будь-який килим без допомоги пилососу

Серед інших рекомендацій: зволожувати губи бальзамом, розчісувати брови вгору по діагоналі, вії підкручувати керлером і не забувати про туш. Швидкий макіяж, який має освіжити обличчя — це насамперед природні кольори та спрямовані вгору лінії, підсумували візажисти.