1 склянка на відро води – і помідори червоніють наввипередки

03.08.2024   16:21    31

Для того, аби помідори на вашій грядці дозрівали набагато краще, не потрібно використовувати магазинні добрива. Домашні підкормки також можуть допомогти.

Виростити смачні помідори – завдання, з яким може впоратись навіть городник-початківець. Проте, досягти цієї цілі можливо лише за умови дотримання особливостей догляду за рослиною. Так, наприклад, ніколи й нізащо не можна ігнорувати внесення добрив під кущі томатів.

Без якісного підживлення у рослини не буде джерела корисних мікроелементів. Без цього вона не зможе продукувати достатньо сил для того, аби плоди на гілочках не в’янули і псувались, а розвивались і наливались соком.

Останні новини:  Зараз саме час збирати насіння з томатів

Добриво для помідорів

Ні для кого не секрет, що удобрення – важливий крок для отримання щедрого врожаю. Ви можете виростити дрібні та погані на смак плоди, якщо не будете використовувати підкормки. Втім, набагато приємніше збирати зі своєї ділянки дійсно гідний врожай.

Експерти розповіли, чим підгодувати помідори для того, аби вони дозрівали набагато краще

На 1 літр молочної сироватки чи кефіру потрібно додати 2 склянки золи, отриманої з дерева. Далі потрібно додати 10 крапель йоду та залити все 9 літрами води. Для посилення та покращення ефекту ви можете додати 3 столові ложки біогумусу.

Далі потрібно залишити розчин настоюватись на 5 годин. Наступним кроком його потрібно розбавити чистою водою – на 1 склянку концентрату знадобиться 10 літрів чистої води. Внесіть отримане добриво під кущі, на одну рослину 2 склянки добрива.

Останні новини:  Коли обрізати смородину перед зимою і як це робити: поради садівникам
Експерти розповіли, чим підгодувати помідори для того, аби вони дозрівали набагато краще

У результаті кущі помідорів будуть насичені корисними й такими потрібними їм мікроелементами. Така рослина зможе набагато краще ростити на собі плоди, завдяки чому ви зможете зібрати більше врожаю у найкоротші терміни. Головне – регулярність поливу та удобрення кущів помідорів.






noviydoctor.com