Жінка викликала поліцейських, щоб втекти з першого побачення: яким був фінал цієї історії

01.07.2024   16:00    1283

18-річна Сумая Томас запланувала романтичний вечір із чоловіком, з яким познайомилася в застосунку для знайомств, але коли він прийшов до неї на поріг 16 червня, вона раптом «оніміла» і зателефонувала до копів.

Жінка з Норт-Ліберті, штат Айова, США, розповіла офіцерам, що чоловік був «жорстоким» колишнім, який «погрожував» завдати їй фізичної шкоди, згідно з показаннями під присягою щодо цього дивного випадку.

Томас, яка також неправдиво стверджувала, що вона вагітна від цього чоловіка, сказала, що він планував «бити, штовхати і різати її».

Останні новини:  У Китаї пенсіонерка 20 років використовувала ручну гранату як молоток

Коли поліцейські прибули на місце події, чоловік повідомив їм, що познайомився з Сумаєю у застосунку для знайомств приблизно за тиждень до цього, надавши офіційним особам докази листування між парою.

«Розмова показала, що він був чесним і дійсно щойно познайомився з цією жінкою», — йдеться в заяві під присягою.

Однак Томас заявила офіцерам, що вони знайомі вже два роки, і звинуватила чоловіка в «жорстокому поводженні» і «погрозах завдати їй шкоди», стверджуючи водночас, що їхнє письмове спілкування відбувалося через Snapchat.

Останні новини:  Користувачів розсмішив пес із упертим характером (ВІДЕО)

Пізніше поліцейські з’ясували, що Томас брехала і вона врешті-решт «зізналася, що зробила ці неправдиві заяви, тому що вона злякалася зустрічі з ним».

У звіті стверджується, що «вона не думала, що правоохоронці допоможуть, тому вигадала цей дзвінок і події, які вона описала».

Внаслідок цього чоловік, ім’я якого не називається, був затриманий більш ніж на годину. За повідомленням, Томас заарештували і звинуватили за двома пунктами неправдивого повідомлення про злочин, що є кримінальним злочином, і за одним пунктом неправдивого повідомлення про дзвінок до служби 911.