П'ять способів зберегти колір речей під час прання в машинці

10.07.2024   19:00    34

Деякі натуральні продукти допоможуть відновити блиск та колір темних речей. Найцікавіше, що вони є на кожній кухні.

Щоб зберегти інтенсивність кольору темного одягу, не соромтеся використовувати 5 натуральних продуктів. Не вдаючись до миючих засобів із хімічним вмістом, ви отримаєте відмінний результат.

Чайний пакетик та яблучний оцет

Простий чайний пакетик може повернути більш насичений колір вашим темним джинсам, светри, толстовці або футболці.

Все, що вам потрібно зробити, це наповнити таз гарячою водою, додати два пакетики настояного чаю та трохи яблучного оцту. Потім замочіть у ньому свій темний одяг, поки не захочете покласти його у пральну машину. Чай незабаром вплине на ваш чорний одяг.

Останні новини:  Вчені провели опитування: в чому вимірюється щастя

Перець

Перець – відмінний спосіб зберегти інтенсивність кольору та одночасно оживити чорноту вашої білизни. Для цього просто насипте 2-3 ложки цієї спеції прямо в барабан вашої машини та в будь-яке інше відділення. Після прання ви помітите помітну різницю: одяг стане більш насиченим чорного кольору.

Лимон

Останні новини:  Як стилізувати просту білу сорочку, щоб виглядати модно

Лимонний сік може пожвавити одяг тьмяного кольору. Просто замочіть його в гарячій воді, до якої ви додали лимонний сік, і залиште на кілька годин. Зрештою помістіть у пральну машину. Речі стануть яскравішими і насиченішими за кольори.

Білий оцет та сіль

Щоб відновити темний колір одягу, особливо чорного, просто налийте в пральну машину склянку білого оцту і 100 г солі і запустіть його. Відомо, що сіль запобігає появі кольорових пігментів, особливо на новому одязі.

Останні новини:  Без нього складно уявити осінь 2024: яке взуття буде в тренді цього сезону

Кава

Просто налийте чашку кави у відсік для миючих засобів, призначений для кондиціонера для білизни, а потім увімкніть пральну машину. Не соромтеся виконати повторне прання, щоб позбутися запаху кави. Таким чином, кава пожвавить чорний одяг і затемніть відтінки темного кольору.