Новий електричний кросовер Xiaomi MX11 помічений на тестах у Китаї (ВІДЕО)

26.07.2024   10:35    34

Нещодавно в інтернеті з’явилося відео, на якому знято новий кросовер від Xiaomi, імовірно з кодовою назвою MX11. Цей автомобіль має спортивний дизайн, який перегукується з концепцією седана SU7.

Автомобіль на відео, мабуть, є топовою версією, оскільки оснащений лідаром. Враховуючи, що у моделі SU7 лідар є тільки у версіях Pro і Max, можна припустити, що і кросовер, що тестується, оснащений подвійним мотором і використовує архітектуру 800V. Лідарна установка виглядає аналогічно до тієї, що використовується на Xiaomi SU7.

Останні новини:  В ЗСУ показали, як артилеристи знищили гаубицю і польовий склад боєприпасів росіян (ВІДЕО)

Передня частина MX11 виглядає дуже елегантно та може зберегти форму SU7. Бічна лінія вікон підіймається до задньої частини, де крута лінія похилу даху плавно переходить в задню частину автомобіля. Примітно, що дана модель оснащена тими ж п’ятиспицевими легкосплавними дисками, які раніше були помічені на інших шпигунських знімках.

Останні новини:  ЗСУ взяли нових полонених під Роботиним: що кажуть (ВІДЕО)

Деякі коментатори вже відзначили схожість пропорцій Xiaomi MX11 із Ferrari Purosangue. Перший автомобіль Xiaomi явно слідував дизайну Porsche Taycan, і, можливо, MX11 дотримуватиметься цієї ж стратегії. Генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь заявив, що прагнув створити «автомобіль мрії» для масового споживача з моделлю SU7.

Очікується, що кросовер Xiaomi MX11 з’явиться на ринку у 2025 році.

Останні новини:  У Польщі внаслідок масштабної повені є перший загиблий (ВІДЕО)


Аmpercar.com







1111529