Миле домашнє поросятко стало інтернет-знаменитістю після того, як навчилася розмовляти кнопками

03.07.2024   22:00    690

Надзвичайно розумне домашнє порося Мерлін нещодавно стало інтернет-знаменитістю після того, як навчилося спілкуватися зі своєю господинею Міною Алааї за допомогою спеціальних кнопок. Міна з самого дитинства займалася вихованням свого тямущого вихованця, тому він привчений до лотка, вміє гуляти на повідку, виконує команди, «говорить» і навіть вміє розрізняти деякі кольори.

“Всі завжди говорять, що Мерлін найрозумніше порося в світі. Воно дійсно дуже швидко всьому вчиться і у нього хороші манери”, — сказала Міна.

Міна закохалася в Мерліна в ту ж секунду, як побачила його і принесла додому, де його чекали частування, іграшки та ліжко. Порося відразу відчуло себе в новому оточенні як вдома і швидко порозумілося з іншими вихованцями своєї господині — домашніми щуром і ящіркою.

Останні новини:  Лише подивіться, як цей бабак уперше куштує ананас, наминаючи його за обидві щоки

Коли кмітливе поросятко освоїло всі команди, Міна вирішила навчити його спілкуватися за допомогою кнопок, що озвучують різні фрази. Кожна кнопка має свій колір і фрази, що дозволяють Мерліну повідомляти про потреби і бажання своєї власниці. До них відносяться прохання про їжу або воду, про прогулянку і навіть про те, щоб вона заспівала і потанцювала з ним.

Завдяки новому навику Мерлін швидко стало справжньою зіркою соціальних мереж. Тепер забавні ролики з поросям збирають мільйони переглядів і тисячі захоплених коментарів.

  • “А-ха-ха, цей свин завжди піднімає настрій. Він просто прекрасний”.
  • “Який розумний хрюндель”.
  • “Ого, не знав, що свинки такі кмітливі. Круто”.
  • “Ну от як після такого свинину їсти?”.
  • “Ось-ось, я, здається, теж стану веганом після цього відео”.
Останні новини:  Чайка влаштувала кішці безкоштовну виставу в домашніх умовах