Мер німецького Гельзенкірхена погодилась перейменувати місто через концерти Тейлор Свіфт

05.07.2024   11:00    1392

Мер Гельзенкірхена у Західній Німеччині Карін Велге схвалила тимчасове перейменування міста на Свіфткірхен з нагоди проведення тут трьох концертів Тейлор Свіфт.

Напередодні проведення у Гельзенкірхені, Німеччина, трьох шоу американської попзірки Тейлор Свіфт у рамках її світового туру Eras Tour мер Карін Велге оголосила, що місто буде перейменовано на Свіфткірхен.

Тимчасове перейменування схвалили 2 липня і присвятили концертам 17, 18 та 19 липня. На сайті міста пояснюється, що ініціатива надійшла від фанатки співачки Алешані Вестхофф, яка створила петицію та звернулася до мера.

Останні новини:  Пасажирка літака відмовилась від пропозиції поступитися своїм місцем за 1500 доларів

«Це чудова ідея тимчасово перейменувати Гельзенкірхен на Свіфткірхен», — написала Велге у відповіді до Вестхофф.

Керівник відділу зв’язків із громадськістю Гельзенкірхена Маркус Швардтманн також підтвердив, що місто найближчими днями встановить багато нових знаків у місцях Гельзенкірхена, які відвідує багато людей.

«Як мер я, звичайно, дуже рада, що Тейлор Свіфт — наразі найуспішніша співачка у світі — тричі виступатиме в Гельзенкірхені. Тому до нашого міста знову привернеться міжнародна увага», — зауважила мер.

Окрім цього, у місті заплановані й інші зміни. Зокрема запустять «трамвай Тейлор Свіфт» від місцевого громадського транспорту Bogestra, а також на міську Алею слави додадуть памʼятний знак, присвячений співачці. Ближче до дати шоу в Гельзенкірхені також відбудеться «велика вечірка Тейлор Свіфт просто неба» під назвою Taylor Town.

Останні новини:  Як мило ці папужки насолоджуються водними процедурами

«Буде багато маленьких і великих сюрпризів, так що Swifties (фанати Тейлор Свіфт, — ред.) у Гельзенкірхені зможуть багато чого відкрити для себе», — сказав Швардтманн.