4 способи застосувати медичну вату в побуті

09.07.2024   19:40    43

Виявляється, деякі повсякденні предмети можуть бути корисними навіть якщо використовувати їх не за прямим призначенням. Вата, яку часто пов’язують із медичною сферою, також корисна у використанні у побуті.

1. Відлякування гризунів

Гризуни можуть стати проблемою, особливо для мешканців приватних будинків. Замість хімічних репелентів можна використати медичну вату. Просто змочіть шматочок вати в м’ятному ефірному маслі і залиште його в місцях, де найчастіше з’являються гризуни. Такий спосіб відлякуватиме гризунів.

Останні новини:  Ці знаки Зодіаку знайдуть щастя всього свого життя до кінця цього року

2. Освіжувач повітря

Медична вата може допомогти надати вашому будинку приємного аромату. Скрутіть з неї невеликі кульки, змочіть їх у улюбленій ефірній олії та покладіть у декоративну ємність. Розмістіть такий освіжувач у кімнаті та насолоджуйтесь приємним ароматом.

3. Видалення цвілі

Цвіль – це неприємна проблема, з якою може зіткнутися будь-хто. Видалити його можна за допомогою медичної вати. Змочіть її у відбілювачі та покладіть у проблемні місця. Результат вас приємно здивує.

4. Захист гумових рукавичок

Останні новини:  Як стилізувати просту білу сорочку, щоб виглядати модно

Можна продовжити термін їхньої придатності, наповнивши кінчики пальців виробу грудочками медичної вати. Це допоможе запобігти їх пошкодженню та продовжить їх використання.