4 б’юті-прийоми, які миттєво вас зістарять

09.07.2024   17:40    24

Прагнення виглядати краще іноді призводить до зворотного ефекту: макіяж, вбрання та зачіска можуть додати 5, 10 або навіть більше років. Деякі прийоми роблять старше абсолютно будь-яку дівчину, навіть дуже юну.

Закруглені кінчики волосся

Каре будь-якої довжини — легка зачіска, яка не вимагає багато часу на укладання. Але протягом багатьох років стилісти пропонували закруглювати кінчики волосся, щоб зробити форму стрижки акуратнішою. Зараз фахівці впевнені: такий спосіб додає обсягу нижній частині обличчя, робить його круглішим і додає дівчині кілька років.

Останні новини:  Як освіжити шпалери за допомогою зубної пасти: простий лайфхак

Від завитих до обличчя кінчиків варто відмовитися на користь легкого каскаду та природних вигинів волосся.

Агресивний контуринг

Візажисти не втомлюються повторювати: скульптуринг всього обличчя, який багато років тому ввела у моду Кім Кардаш’ян, застарів. Він виглядає природно лише на фото або відео і зовсім не придатний для звичайного життя. Крім того, що агресивний контуринг виглядає дивно, він додає віку. Контрастні тіні на обличчі створюють втомлений вигляд.

Замість темного скульптора, особливо у денному макіяжі, можна використовувати легкий бронзер. Він зробить обличчя більш рельєфним, при цьому створить відчуття, що вихідні ви провели на пляжі, насолоджуючись сонцем.

Консилер під очима

Останні новини:  Вчені порадили, як засинати, щоб бачити лише хороші сни

Хочеться приховати сліди втоми та синячки? Здається, немає нічого простішого — просто перекрити темні ділянки під очима консилером на тон чи дві світліше. Але якщо використовувати продукт так, він швидко заб’ється в дрібні зморшки, додавши десяток років.

Натомість використовуйте засіб з теплим підтоном. Нанесіть його точково в куточок ока і обережно розтушуйте, цього достатньо, щоб обличчя стало свіжим.

Надлишки туші

Навіть непомітний, нюдовий макіяж виглядатиме важче, а обличчя старше, якщо переборщити з чорною тушшю. Пам’ятайте, що активно профарбовані нижні вії візуально привертають увагу до синців під очима і «тягнуть» обличчя вниз. Верхні вії з великою кількістю туші здаються важчими.




Недарма візажисти рекомендують після сорока років замінити чорну туш на коричневу, а для денного макіяжу використовувати тіні чи олівець. Скористайтеся простим лайфхаком: прикладіть до верхньої повіки банківську карту і пензликом профарбуйте вії темними тінями або пройдіться по кінчикам олівцем. Так волоски стануть яскравішими, але макіяж залишиться непомітним і абсолютно природним.

Останні новини:  Як відмити деко від жиру без мийних засобів та води