Жінка придумала, як перевірити за допомогою чаю порядність майбутнього чоловіка

15.06.2024   16:40    2060

Жителька Японії винайшла ідеальний спосіб протестувати свого партнера на предмет того, чи буде він гарним чоловіком. Для цього достатньо лише заварити чай і подивитися, що з ним станеться.

Користувачка твіттера з Японії показала спосіб, завдяки якому можна перевірити свого партнера і дізнатися, яким він буде в шлюбі. Японка запропонувала протестувати свою близьку людину за допомогою чаю.

Якщо ви говорите: «Я не знаю, як дізнатися, чи буде мій кавалер хорошим чоловіком», то ось кілька порад. Відповідь — глечик чаю з льодом.

Останні новини:  На відео потрапив ведмідь, який обожнює кататися на дитячих гойдалках

Потрібно просто залишити напій в холодильнику і спостерігати, що відбуватиметься по мірі того, як чай будуть поступово випивати. Момент істини настане тоді, коли в глечику майже нічого не залишиться.

Коли ємність почне порожніти, хлопець, який мовчки зробить новий напій, буде хорошим чоловіком. Якщо він залишить в глечику трохи рідини, щоб новий чай зробила його подруга, то він буде поганим чоловіком.

Останні новини:  Розлючена дика індичка тероризує та нападає на жителів Вашингтона

Лайфхак так сподобався підписникам, що пост моментально набрав майже 200 тисяч лайків. І багато людей в коментарях були згодні з тим, що такий спосіб дійсно може показати порядність майбутнього чоловіка.

  • Про людину, яка випиває воду і повертає порожню пляшку в холодильник, взагалі не може бути й мови.
  • Це дійсно важливий момент. Мій колишній чоловік ніколи не робив чай, попри те що я просила зробити його. Зате він не отримував за це свій улюблений суп з локшиною
  • Завжди кажу своєму синові, що якщо він не зробить свою роботу по дому, то жодна дівчинка не захоче на ньому одружитися.
Останні новини:  В китайському зоопарку панда потоваришувала з вороною

А у деяких коментаторів знайшлися свої способи перевірки партнерів.

  • То ж може бути з пакетом молока, щоб вимити, висушити його і розібрати, з туалетним папером, з упаковкою та кришкою від пластикової пляшки.
  • Я бачу такі речі всюди.