Усі дівчата, в яких закохувався Тарас Цимбалюк

21.06.2024   21:00    849

Тарас Цимбалюк – доволі часто закохувався. З деякими дівчатам, що полонили його серце, актор навіть ставав на весільний рушник. Інших під вінець так і не повів. Хто ці красуні?

Ангеліна

Першою дружиною Тараса Цимбалюка стала однокурсниця. Молодята зустрічалися 2 роки, а потім побралися. Актор перебрався жити у квартиру Ангеліни. З ентузіазмом узявся доводити оселю до ладу, зробивши власним коштом ремонт.

Та бабуся й мама дружини весь час пиляли зятя. Урешті за півтора року спільного життя кохана зажадала переїхати до Америки. То благовірний придбав їй квиток і попрощався назавжди.

Останні новини:  Марта Костюк топлес та Дар’я Білодід у боді попозували для Vogue

Вікторія Варлей

Хто уважно дивився “Холостяк 12”, пам’ятає цю учасницю. Актори працювали разом у серіалі “Суперкопи”. Там і зблизилися, хоча Цимбалюк на той момент ще носив обручку. Роман тривав 3 роки. За цей час закохані багато разів сварилися й мирилися.

Схоже, розлучилися не дуже добре. Коли Тарас побачив, що колишня виклала спільні світлини в Інсті, розлютився й побажав вилетіти з шоу якомога швидше. Варлей у боргу не залишилася, назвавши Цимбалюка “мавпою”.

Останні новини:  Анна Трінчер без макіяжу показала, чому воліє не носити дульку на голові

Дарина Петрожицька

Під час участі в талант-шоу “Танці з зірками” актор несподівано зіткнувся на паркеті з колегою, з якою колись крутив шури-мури. Було схоже на те, що дівчина була не проти поновити стосунки, але пізно – наш герой уже був закоханий в іншу.

Тіна Антоненко

Під час прямих ефірів Цимбалюк постійно нагадував про свої стосунки з візажисткою. Навіть зробив пропозицію руки й серця на паркеті, подарувавши обручку та величезний букет квітів. На жаль, родинна ідилія тривала лише 1 рік. Знаменитий чоловік знову подався у вільне плавання.

Останні новини:  Олександр Пономарьов показав фото покійної мами

Світлана Готочкіна

Ще одна учасниця “Холостяка”, яка вилетіла з проєкту після першого ж епізоду, заполонила серце актора, здається, надовго. Познайомилися вони в мережі, ставлячи вподобайки одне одному.

Коли врешті відбулася перше телефонна розмова, проговорили 4 години поспіль. Цимбалюк втямив, що з цією жінкою йому дуже легко й затишно. Тож тепер вони разом, щоправда, оформлювати свої стосунки офіційно не поспішають.