У джунглях знайшли пару, яка 50 років прожила без цивілізації (фото, відео)

11.06.2024   14:20    26

Нещодавно у гості до подружжя завітав американський режисер Пітер Сантенелло, в якого 2,95 мільйона підписників на YouTube.

Подружжя Дано та Робін з кінця 1970-х років живуть посеред джунглів у будинку, який звели власноруч в долині Вайалуа (Гаваї, США). Їхня оселя розташована за 20 миль від найближчого міста, далеко від світлофорів та великих магазинів. Про це пише видання Daily Star.

Пара випрацьовувала свій підхід до ведення домашнього господарства упродовж десятиліть й тепер не озирається назад: вони не бачили телевізора вже понад 30 років та уникають Google, наскільки це можливо.

Дано та Робін живуть завдяки природним ресурсам, знайденим на двох акрах землі навколо їхнього будинку. Готують каву із зібраних какао-бобів, вирощують овочі та фрукти, полюють на оленів та лікуються травами.

Останні новини:  Чоловік з Аляски зранку виявив у себе на балконі сімох рисят
Життя дикунів у джунглях, пара прожила 50 років без цивілізації, туризм, подорожі, незвичний спосіб життя, відео, США Fullscreen
Дано та Робін живуть завдяки природним ресурсам
Фото: YouTube

Нещодавно до них у гості завітав американський режисер Пітер Сантенелло, в якого 2,95 мільйона підписників на YouTube. Блогер провів з парою типовий день поза мережею та поділився висновками.




«Навіть не усвідомлював, наскільки це незвичний спосіб життя, але бувають моменти, коли цілими тижнями не бачу жодної іншої людини, окрім Робін», — розповідає Дано, який народився і виріс у Сан-Дієго.

Останні новини:  У Карпатах корова вирішила освіжитися в басейні з туристами
Життя дикунів у джунглях, пара прожила 50 років без цивілізації, туризм, подорожі, незвичний спосіб життя, відео, США Fullscreen
Дано та Робін познайомились у гавайських джунглях
Фото: YouTube

Як з’ясувалось, подружжя познайомилось у гавайських джунглях: Робін вже жила далеко від цивілізації зі своєю дворічною донькою від попереднього шлюбу, а Дано випадково натрапив на її будинок, коли гуляв по околицях й зацікавився тим, що жінка тримає кіз.

«Я підійшов і казав: «Робін, можна мені трохи козячого молока до кави, будь ласка?». З цього все і почалось», — згадує чоловік день їхнього знайомства.

Зараз пара виховує чотирьох дітей. Одна з їхніх дочок вже придбала свій будинок у Новій Зеландії, а інша — квартирою у Портленді.

Останні новини:  В Мережі набирає популярності курйоз з собаками, які рятували іграшку від пилососа
Життя дикунів у джунглях, пара прожила 50 років без цивілізації, туризм, подорожі, незвичний спосіб життя, відео, США Fullscreen
Дано народився і виріс у Сан-Дієго
Фото: YouTube

Після того, як репортаж Пітера Сантенелло з’явився на YouTube, сотні людей почали ділитися своїми думками про такий спосіб життя.

  • «Ого, це мрія всієї моєї сім’ї»;
  • «Світ став таким божевільним. У свої 60 років я нічого не знаю про те, як прогодувати свою сім’ю і вижити в таких умовах, якщо доведеться»;
  • «Це те, до чого я прагну. Тиша і спокій. Зв’язок з природою. Це вершина життя».

Відео зібрало майже 1,5 мільйона переглядів, тисячі коментарів та вподобайок.

Нагадаємо, раніше Тара та Кіт Годе зі США показали, який насправді вигляд має життя в автономному режимі, далеко від цивілізації. Подружжя ловить рибу, полює на диких звірів і насолоджується життям на природі.