Peugeot відмовляється від лінійки «заряджених» моделей PSE

11.06.2024   13:48    27

Компанія Peugeot закриває лінійку «заряджених» моделей з індексом PSE (Peugeot Sport Engineered). Про це повідомила генеральна директорка Peugeot Лінда Джексон.

«Чесно кажучи, ми думали про розширення гами PSE, але згодом довелося розставляти пріоритети. Вся справа в електрифікації. Ми в Stellantis інвестуємо 40 мільярдів євро в електрифікацію, а Peugeot є частиною цього проєкту», – сказала топменеджерка.

Останні новини:  Культовий спорткар "Тойота" з дев'яностих помічено в Києві

У перспективі могла б з’явитися спортивна версія одного з електромобілів марки, що не виключає глава Peugeot, проте жодних конкретних планів щодо цього поки немає. Така модель ще навіть не перебуває в стадії планування, тож у найближчому майбутньому точно нічого не з’явиться.

Нагадаємо, що у 2020 році відбулася прем’єра найпотужнішого в історії французької марки дорожнього автомобіля – ліфтбек Peugeot 508 та універсал Peugeot 508 SW отримали гібридну модифікацію Peugeot Sport Engineered. Очікувалося, що лінійка PSE розростатиметься, проте не так сталося, як гадалося. За чотири роки ми не побачили жодної нової моделі Peugeot від PSE.


avtomir.ua

Останні новини:  Українці почали скуповувати автівки: розповіли про причини