Дональд Трамп сконфузився, махаючи рукою уявному натовпу. Відео

21.06.2024   00:20    366

45-й президент США – 78-річний Дональд Трамп – потрапив у конфуз, помахавши рукою уявному натовпу, коли спускався трапом літака. Відео потрапило в мережу та стало вірусним.

«Сьогодні Трамп прибув до Вірджинії і знову помахав рукою нікому», – пожартував головний редактор ліберального ЗМІ MeidasTouch Рон Філіпковські в Х (раніше Twitter). Кумедні кадри переглянули майже 900 тисяч разів.

На камеру зафіксували, як Трамп у костюмі спускається на землю після прибуття в аеропорт. Однією рукою він тримався за поручні, а іншою махав так, ніби внизу його зустрічав щонайменше натовп виборців.

Останні новини:  Новий хіт: жадібна собака показала, як сильно вона любить морозиво (ВІДЕО)

Дональд Трамп сконфузився, махаючи рукою уявному натовпу. Відео

Однак, коли камеру віддалили, стало зрозуміло, що на Трампа чекав лише автомобіль та охоронці, які супроводжували колишнього американського лідера.

Останні новини:  Новий хіт: кошеня поставив на місце грайливого цуценя (ВІДЕО)

«Ви кажете «нікому», але Дональд махає рукою уявному натовпу вболівальників і двом пінгвінам», «Привіт, зайняті працівники, які ігнорують мене і роблять свою важливу роботу. Привіт, хлопці з секретної служби, яких я бачив десять хвилин тому! Поглянь, якісь рослини. Привіт, рослини! Боже, я такий популярний», «Він так відчайдушно прагне уваги», – пожартували американці в коментарях.

Останні новини:  Музей в Австралії перемістив роботи Пікассо до жіночої вбиральні

Помахавши комусь, кого помітив лише Трамп, він сів у затоноване авто та поїхав по своїх справах. Зараз політик зайнятий агітаційною кампанією перед виборами, які відбудуться вже цього року.