4 прийоми, які допоможуть дитині підтримувати чистоту своєї кімнати

18.06.2024   00:20    431

Якщо ви не хочете, щоб у дитячій кімнаті панував хаос, скористайтеся порадами, які спростять зберігання одягу та особистих речей школяра.

Спростіть збирання брудного одягу

Спростіть збирання брудного одягу

Дитині нудно і навіть складно, переодягнувшись після школи, нести частину одягу у ванну, а частину складати у шафу. Щоб спростити процес, залиште кошик для брудної білизни у кімнаті школяра – біля дитячого ліжка.

Останні новини:  Городники назвали добриво, щоб морква росла рівною

Обзаведіться стелажем з висувними боксами

Стелаж з висувними боксами




Якщо в кімнаті буде стелаж, школяр зможе самостійно займатися сортуванням дрібних речей і не звалюватиме все до купи. А за допомогою висувних ящиків та боксів вдасться підтримувати акуратний вигляд кімнати.

Враховуйте смаки дитини

Враховуйте смаки дитини

Продумуючи дизайн-проект кімнати, не варто виходити виключно з власного смаку та міркувань практичності. Якщо дитині не сподобається її кімната, буде складно змусити її наводити в ній порядок. Якщо ж враховувати дитячі уподобання, швидше за все, ваше чадо з акуратністю ставитиметься до навколишнього простору.

Останні новини:  Рятувальники нагадали про найголовніше правило щодо генераторів

Розділіть гардероб на зони

Розділіть гардероб на зони

Відведіть верхні відділення під стелею для сезонних речей, а ошатний та офіційний одяг розвішуйте в окремому відсіку. Це може зробити дорослий, тоді як на дитині нехай лежить відповідальність за частину шафи з футболками, шкарпетками та повсякденним одягом.