З цим лайфхаком вирощую пишну зелень на підвіконні

07.05.2024   21:00    211

Про користь зелені для нашого організму знають зараз, мабуть, всі. І, навіть ті, хто не має своєї ділянки, часто вирощують петрушку, кріп, цибулю на підвіконні в горщиках. Розкриваємо секрети.


Як же допомогти зеленим рослинам радувати нас не тільки своєю красою, а й користю? Адже в цьому випадку, як ніколи гостро, постає питання про підгодівлю та інших помічників  для ґрунту для зростання та розвитку рослин. Вони мають бути абсолютно натуральними та безпечними.

Останні новини:  2 надійні способи позбутись від мурах на ділянці гуманно

Сьогодні ми розповімо вам про користь такого домашнього засобу як перекис водню. 3-відсотковий перекис є практично в кожній домашній аптечці. Людьми зазвичай використовується для дезінфекції невеликих ран та саден.

Як пришвидшити ріст зелені на підвіконні

Ми ж скористаємося дезінфікуючими властивостями перекису для того, щоб допомогти нашому кімнатного городу. Перекис допоможе наситити ґрунт киснем, уб’є патогенні бактерії.





При необхідності підкислить склад ґрунту і допоможе нашій зелені краще та швидше засвоювати поживні речовини. Використати цей засіб можна і для обприскування, і для поливу під корінь. Якоїсь загальної формули для розведення перекису немає. Все залежить від стану ґрунту та рослини. Але загальні рекомендації безперечно є.

Останні новини:  Блогерка показала, як правильно зав’язати купальник, щоб він не натирав шию

2-3 ст ложки на 1 л води та у вас вийде чудовий засіб для покращення складу ґрунту. Грунт стане більш насиченим киснем і коріння рослин почнуть активніше всмоктувати поживні речовини. Крім того, перекис виведе зайвий хлор із води, що теж дуже корисно. Цим розчином легко привести в порядок і залиті рослини, вони досить швидко набудуть втраченого тонусу.

Останні новини:  Як полюбити себе та підвищити свою самооцінку

Як бачите, все неймовірно просто! Дотримуйтесь наших перевірених рекомендацій для отримання пишної зелені на підвіконні. Бажаємо успіхів!


noviydoctor.com