Як в Україні бронюють Toyota Land Cruiser 300 (Відео)

15.05.2024   17:12    18

Відома вітчизняна компанія Reform, яка виготовляє броньовані та спеціалізовані автомобілі, нещодавно презентувала незвичайний Toyota Land Cruiser 300. Це партія машин, яка отримала приховане бронювання із сертифікатом класу захисту ПЗСА-4 та додатковим захистом B6.

По периметру салону встановлено бронекапсулу, виконану за німецькою ліцензією. Є додатковий захист паливного бака, крил, а також критичних вузлів і агрегатів моторного відсіку (АКБ, блоку управління).

Останні новини:  Сапери розміновують Херсонщину машиною GCS-200, яка захищена від мінних вибухів (відео)

У дверних отворах встановлені протиосколкові рамки. За підйомними задніми дверима є ще одні, броньовані дверцята. Бічні двері отримали посилені петлі із конструкційної сталі. Салон розрахований на сім осіб, причому третій ряд сидінь можна складати для перевезення багажу.

Автомобіль захищає від обстрілу з автоматичної зброї калібру 5,45 та 7,62 мм. Машина витримує підрив двох ручних гранат на даху і захищає від вибухових речовин еквівалентом до 10 кг тротилу, які знаходяться в 2 м від автомобіля і в одному метрі від землі.

Останні новини:  Потужні вибухи в Криму: повідомляється про пожежу на аеродромі "Саки", чути детонацію боєприпасів (ВІДЕО)

Toyota Land Cruiser 300 від Reform отримала посилену ходову, включаючи гальмівні диски та супорти, а також спеціальні шини. Машина також оснащена рядом опцій, які є нетиповими для броньованих автомобілів такого класу: електричними склопідйомниками (у передніх дверях), а також системою автоматичного пожежогасіння.


mmr.net.ua