Seat розсекретив моторну лінійку нового Cupra Leon: проїде до 100 км без заправки на АЗС

14.05.2024   17:31    513

Seat розсекретив більше інформації про Cupra Leon 2025 року. Компанія внесла серйозні зміни в автомобіль. Основна частина новинок зосереджена всередині. Зокрема, це стосується оснащення салону. При цьому деякі зміни торкнулися і дизайну екстер’єру. Він, як і раніше, виконаний у спортивній стилістиці з компактною решіткою радіатора і потужними повітрозабірниками в бампері.

Останні новини:  В Україні помітили "оригінальний" автомобіль ВАЗ (фото)

Подробиці

Однак основна частина змін все ж зосереджена в салоні іспанської моделі. Виробник збільшив щиток приладів та сенсорний екран інформаційно-розважального комплексу. Розмір останнього в базовій комплектації становить 10,4 дюйма. Однак у дорожчих варіаціях встановлюється 12,9-дюймовий тачпад. Також додано нове підсвічування. Підтримка бездротової зарядки для смартфона була поліпшена за рахунок збільшення потужності до 15 Вт і впровадження системи охолодження.

Останні новини:  Електрокросовер Hyundai Kona з'явився в Україні

Seat розсекретив моторну лінійку нового Cupra Leon: він став далекобійнішим і ще більш спортивним

На деяких ринках автомобіль пропонуватимуть з колишнім 1,0-літровим трициліндровим мотором з віддачею 110 к.с. Також є модифікація з 1,5-літровим двигуном потужністю 115 к.с. Додатково покупцям запропонують комплектацію з гібридною установкою, яка сумарно генерує 204 к.с. Крім того, автомобіль тепер оснащується акумулятором більшої ємності – на 19,7 кВт/год. Завдяки йому дальність ходу в суто електричному режимі сягає 100 км. Виробництво оновленої моделі стартує в березні поточного року.

Останні новини:  Спадкоємця Kia Stinger не буде: корейці передумали випускати цікавий електромобіль GT1


wheel-news.com