Мініатюрна копія McLaren Senna з обличчям Сенни на кузові коштує 21 тисячу доларів

28.05.2024   19:00    11

Компанія Amalgam виробить 30 модельок культового суперкара

Ви можете стати власником крихітного суперкара McLaren Senna з обличчям легендарного гонщика Сенни на кузові. Модель оцінена в 21 385 доларів. Amalgam будує 30 моделей у масштабі 1:8, пофарбованих у ліврею Senna Semper.

Кілька днів тому, британський автовиробник показав барвисту модель Senna, пофарбовану в ексклюзивне забарвлення кузова. Автомобіль, що отримав назву Senna Semper, є одою легенді Формули 1 Айртону Сенні, і ні, він не продається. Але у професіоналів-моделістів Amalgam є кілька моделей, які ви можете купити, запам’ятовуючи всі барвисті деталі у вишуканій копії в масштабі 1:8.

Останні новини:  В Україні презентували черговий комунальний автомобіль

McLaren Senna міні

Це новітня спеціальна розробка від Amalgam, і, як ми й очікували від британської компанії, якість виготовлення неймовірна.

Одна справа побудувати зменшену копію з деталями, що відповідають реальній моделі, але спеціальне лакофарбове покриття Senna Semper ретельно відтворено аж до матричного обличчя знаменитого гонщика на задніх крилах.

Що стосується повнорозмірного автомобіля, це складний проект, розписаний вручну командою McLaren MSO. В Amalgam не згадується процес відтворення забарвлення в невеликому масштабі, але на розробку і виготовлення копії Сенни в маленькому масштабі пішло дуже багато годин.

Останні новини:  Елітний Rolls-Royce за шалені гроші помічений в Україні

McLaren Senna міні

За великим рахунком, весь процес кожного автомобіля займає ще 299 годин, і все це робиться виключно вручну. Крім спеціальної фарби, через відкриті двері можна побачити детально деталізований інтер’єр. Через кришку двигуна видно 4,0-літровий двигун V-8 з подвійним турбонаддувом. А за взутими в Pirelli колесами – “масивні” роторні гальма.


avtosota.com