Оновлений Cadillac Escalade розкрили до прем'єри

06.05.2024   17:45    408

У США сфотографували оновлений Cadillac Escalade без камуфляжу. Папараці вполювали найпотужнішу та найдорожчу версію, але аналогічні новації можна очікувати для всього сімейства.

Оновлений Cadillac Escalade абсолютно впізнаваний, але в деталях багато що змінилося: решітка радіатора з більшим малюнком, бампер з повітрозабірниками гальм, зміщеними вниз, фари з вертикальною секцією далекого та ближнього світла. А ще оновлений позашляховик відзначився 24-дюймовими дисками з шинами 285/40 R24: таких раніше не було навіть у «зарядженої» версії V!

Останні новини:  В Україні за місяць подвоївся попит на електромобілі

Інтер’єр повністю перероблений, але сенсація дуже умовна: цей божевільний дисплей на всю ширину салону публіці вже показували на прикладі електромобіля Escalade IQ. Схоже, паливний та «батарейний» позашляховики частково уніфікують.



Американські журналісти не знають, чи будуть в оновленій гамі значні доопрацювання двигунів, однак, швидше за все, Cadillac Escalade-V збереже 6,2-літровий компресорний V8, знайомий за Chevrolet Camaro ZL1. Зараз цей агрегат видає 691 к.с. потужності та 884 Нм крутного моменту.

Останні новини:  У Aston Martin може з’явитися екстремальний позашляховик


avtomir.ua