McLaren представив спеціальну версію спорткара Senna

23.05.2024   18:24    17
Автомобільний бренд та команда Ф1 McLaren віддають данину поваги Айртону Сенні на Гран Прі Монако 2024 року.

Через 30 років після смерті автоспортивної легенди Айртона Сенни на Гран Прі Сан-Марино 1994 року світ вшановує гонщика та триразового чемпіона Формули 1. Цими вихідними відбудеться Гран Прі Монако — гонку, яку Сенна виграв рекордні шість разів — й McLaren докладає максимум зусиль для вшанування Сенни.  

Останні новини:  Зі складу американського заводу Ford викрали десять пікапів F-150 Raptor

McLaren Senna Sempre

 

Боліди команди Ф1 матимуть ліврею у кольорах Сенни, а автомобільна компанія вручну розписала автомобіль Senna за аналогічною схемою. 

Крім того що з’явились логотипи «S» та «Senna», McLaren намалював обличчя Сенни на задніх крилах. З боку водія можна побачити Сенну, який дивиться вдалину, а з боку пасажира він у шоломі.  

McLaren Senna Sempre

 

Останні новини:  В Україні змінюють процес фіксації порушень правил дорожнього руху

На додаток до екстер’єру, інтер’єр має жовті сидіння, цитату Сенни та його підпис на оздобленні дверей. Там написано: «У мене немає кумирів. Я захоплююся роботою, самовідданістю та компетентністю». 

McLaren Senna Sempre

Автомобіль також прикрашений всередині та зовні всіма гоночними номерами, які носили машини Сенни під час його п’яти перемог у Монако з McLaren, здобутих поспіль з 1989 по 1993 рік (1987 року він виграв з Lotus). 




McLaren Senna Sempre

Швидше за все, спорткар Senna Sempre— це одиничний примірник, який McLaren зберігатиме у своїй колекції. Автомобіль демонструватиметься протягом усіх вихідних Гран Прі Монако. 

Останні новини:  Toyota готується до випуску Corolla нового покоління


motorcar.com.ua