McLaren представив спеціальну версію спорткара Senna

23.05.2024   18:24    273
Автомобільний бренд та команда Ф1 McLaren віддають данину поваги Айртону Сенні на Гран Прі Монако 2024 року.

Через 30 років після смерті автоспортивної легенди Айртона Сенни на Гран Прі Сан-Марино 1994 року світ вшановує гонщика та триразового чемпіона Формули 1. Цими вихідними відбудеться Гран Прі Монако — гонку, яку Сенна виграв рекордні шість разів — й McLaren докладає максимум зусиль для вшанування Сенни.  

Останні новини:  Експерт роз'яснив, чому 95-ий бензин заборонений для автомобілів з пробігом

McLaren Senna Sempre

 

Боліди команди Ф1 матимуть ліврею у кольорах Сенни, а автомобільна компанія вручну розписала автомобіль Senna за аналогічною схемою. 

Крім того що з’явились логотипи «S» та «Senna», McLaren намалював обличчя Сенни на задніх крилах. З боку водія можна побачити Сенну, який дивиться вдалину, а з боку пасажира він у шоломі.  

McLaren Senna Sempre

 

Останні новини:  Україна отримала від Німеччини міцні потужні пікапи для захисту інфраструктури (Фото)

На додаток до екстер’єру, інтер’єр має жовті сидіння, цитату Сенни та його підпис на оздобленні дверей. Там написано: «У мене немає кумирів. Я захоплююся роботою, самовідданістю та компетентністю». 

McLaren Senna Sempre

Автомобіль також прикрашений всередині та зовні всіма гоночними номерами, які носили машини Сенни під час його п’яти перемог у Монако з McLaren, здобутих поспіль з 1989 по 1993 рік (1987 року він виграв з Lotus). 




McLaren Senna Sempre

Швидше за все, спорткар Senna Sempre— це одиничний примірник, який McLaren зберігатиме у своїй колекції. Автомобіль демонструватиметься протягом усіх вихідних Гран Прі Монако. 

Останні новини:  В Польщі підмінили пальне: на АЗС продають заміну дизеля


motorcar.com.ua