Компанія Renault повністю розкрила оновлений кросовер Captur: подробиці про комплектації та вартість

07.05.2024   11:25    1121

У країнах Європи починається продаж оновленого Renault Captur 2024. Зокрема, в Іспанії його вже можна вільно купити. Запропоновано його у трьох основних модифікаціях, ціни на які починаються від двох мільйонів рублів. При цьому доступно кілька варіантів силових установок, серед яких найпотужніший видає до 160 кінських сил. Крім цього, передбачено багато інших корисних опцій.

Останні новини:  В Україні пропонують поставити легкові авто на облік у ТЦК

Складання кросовера організовано в Іспанії на заводі Renault у Вальядоліді. Як уже говорилося вище, запропоновано його на місцевому ринку в трьох модифікаціях – Evolution, Techno і Esprit Alpine. Початковий варіант пропонує 17-дюймові диски з обробкою Nymphea, світлодіодні фари, панель приладів з 7-дюймовим дисплеєм, мультимедіа OpenR Link з 10,4-дюймовим екраном, Android Auto і Apple CarPlay, кондиціонер, електричні склопідйомники, оповіщення про виявлення адаптивний круїз-контроль та обмежувач швидкості, задні датчики паркування, камеру заднього виду та ін.

Останні новини:  Їзда на червоний в Україні: які штрафи загрожують водіям і чи можна уникнути покарання



У «середній» версії доступні 18-дюймові колеса, внутрішнє дзеркало заднього виду з функцією захисту від відблисків, автоматичне гальмо стоянки з функцією автоматичного утримання, 10-дюймова «приладка», Renault Multi-Sense, бездротовий зарядний пристрій для мобільних телефонів, -контроль та ін. Топовий варіант пропонує пакет Esprit Alpine, 19-дюймові колеса тощо. У моторній гамі доступні бензинові та гібридні установки з віддачею від 90 до 160 «коней». Ціни починаються від 900 тис ​​гривень(фото: Renault).




uamotors.com.ua

Останні новини:  Нещодавно оновлений кросовер Duster тепер став ще дешевшим