Jeep почне фарбувати пікапи Gladiator у яскраво-рожевий колір

06.05.2024   19:51    449

Глава бренду в Північній Америці Білл Пеффер підтвердив, що з 2024 модельного року в гамі з’явиться новий відтінок. Jeep почне фарбувати пікапи Gladiator у яскраво-рожевий колір.

“Наші пристрасні шанувальники Jeep попросили цей колір для Gladiator, а ми їх почули”, – заявив топ-менеджер. Йдеться про відтінок Tuscadero Pink: по суті, колір фуксі, який вперше дебютував на позашляховиках Wrangler і швидко став хітом. Доплата за яскравий кузов – 895 доларів. Повідомляє UAmotors.

Останні новини:  Оновлений BMW iX вивели на тести

Колір Tuscadero Pink можна буде замовити тільки для вибраних комплектацій (Sport, Mojave, Rubicon), хоча згодом гама може бути переглянута. Боси Jeep наголошують, що розширити гаму наважилися після ажіотажного попиту на рожеві Wrangler: у другому півріччі 2021-го яскраві всюдиходи розійшлися тиражем 30 тисяч екземплярів!



Нестандартні кольори — частина плану популяризації бренду Jeep, адже останні п’ять років продаж у США неухильно падає, а новий бос марки вже пообіцяв переламати тенденцію. Тим не менш, знижувати ціни на продукцію не поспішають: оновлений Gladiator подорожчав приблизно на 3000 доларів, хоча початкова комплектація стала значно багатшою.

Останні новини:  Найдешевший електромобіль популярного в Україні бренду показали на фото

Поки що рамний пікап пропонується з єдиним двигуном: перевіреним бензиновим 3,6-літровим V6 (289 сил, 353 Нм). Однак у 2025 році лінійка поповниться довгоочікуваним гібридом Gladiator 4xe . А ось дизеля у всюдиходів Jeep більше не буде: мотори на “важкому” паливі в гаму не повернуться.




newsauto.com.ua