Citroen створив дивний автомобіль з двома кабінами

07.05.2024   15:00    702

Citroen Jumper отримав дуже нестандартну версію Relay Back to Back. У неї дві кабіни — спереду та ззаду. Відповідно, автомобіль здатен пересуватися як вперед, так і назад.

За основу для дивного транспорту взяли два стандартних шасі Citroen Jumper Relay та з’єднали їх між собою по рамі. Обидві кабіни повністю функціональні — колеса повертаються, є кермо та педалі. Отже, керувати автомобілем можна з будь-якої кабіни. Необхідно лише зафіксувати колеса в іншій кабіні та перевести КПП на нейтральну передачу.

Останні новини:  Що таке "п’яні окуляри" і навіщо вони водіям

Для довідки: в авто два 2,2-літрові 140-сильні турбодизелі та дві коробки передач.

Причина створення Citroen Relay Back to Back виявилася доволі простою. Так французький виробник розв’язав проблему доставлення кабін і силових агрегатів підприємствам, які створюють різноманітні спецавтомобілі на базі Citroen. У майстернях авто ділять навпіл (рама розкручується по центру) й отримують одразу два донори для майбутньої перебудови на комерційні авто чи спецтехніку.



Ціна Citroen Relay Back to Back складає 36 018 фунтів стерлінгів (45 300 доларів США). Автомобіль оснащений кондиціонером і 5-дюймовим сенсорним екраном мультимедійної системи.




avtomir.ua

Останні новини:  Нещодавно оновлений кросовер Duster тепер став ще дешевшим