Xiaomi готує смартфон Redmi Turbo 3

01.04.2024   20:18    20


Президент марки Redmi Томас Ван оголосив про те, що компанія Xiaomi готує до запуску флагманську серію смартфонів Redmi Turbo. Представники цього сімейства відрізнятимуться підвищеною продуктивністю та займуть проміжне положення між серіями Redmi K та Redmi Note. Перший представник серії отримає назву Redmi Turbo 3.

Цілком можливо, що йдеться про новий смартфон бренду під попередньою назвою Redmi Note 13 Turbo, анонс якого, як повідомляють інсайдери, відбудеться у квітні. У спілкуванні з користувачами в соціальних мережах Томас Ван пояснив, що за задумом компанії серія Turbo включатиме моделі, які «змінять ринок (смартфонів) середнього класу».

Останні новини:  Hanwha створює нову гаубицю Aerospace 8x8: конкурент RCH 155 і Caesar вперше матиме дальність пострілу більше 70 км

Як передбачає ресурс GSMArena.com, смартфони серії Redmi K будуть і надалі виконувати роль «вбивць флагманів», серія Redmi Turbo стоятиме нижче за них з упором на продуктивність, а лінійка Redmi Note буде відрізнятися розширеними фотографічними можливостями.

Redmi Turbo 3 стане третім у категорії смартфонів бренду Redmi, покликаної забезпечити високу продуктивність за доступнішою ціною. Першим у цій категорії був смартфон Redmi Note 11T Pro, а згодом бренд випустив модель Redmi Note 12 Turbo.

Останні новини:  Hanwha створює нову гаубицю Aerospace 8x8: конкурент RCH 155 і Caesar вперше матиме дальність пострілу більше 70 км

За даними джерел, майбутній Redmi Turbo 3 з’явиться на глобальному ринку під назвою Poco F6. Для Xiaomi стало звичайною практикою випускати різні варіанти смартфонів у рамках однієї серії. Наприклад, сімейство Redmi Note 11 включає 18 моделей, а серія Redmi Note 12 – 13 варіантів, специфікації яких майже не відрізняються.


portaltele.com.ua