Вивезений з Вікторії морський слон подолав 200 км, щоб повернутися до рідного міста (ВІДЕО)

23.04.2024   13:12    215

Морського слона, що мешкав у столиці Британської Колумбії, вивезли заради його безпеки на один з віддалених пляжів острова Ванкувер. Через шість днів тварина на прізвисько Емерсон повернулася до рідного міста. Для цього їй довелося подолати близько 200 км, пише The Independent.


Слона занурили до кузова фургона, після чого доставили на далекий пляж. 15 квітня керівництво Департаменту рибальства та океанів повідомило, що 200-кілограмова тварина була помічена у водах поряд з Вікторією. Щоб повернутися додому, морський слон долав щодня 34 км шляху.

Останні новини:  Бійці підрозділу ГУР знищили російську пускову установку ЗРК «Тор» (Відео)

Морган Ван Кірк, який допомагав перевозити Емерсона на острів Ванкувер, зазначив, що повернення тварини до столиці Британської Колумбії його дуже здивувало. Він не міг повірити своїм очам. Морський слон ніяк не міг самостійно повернутись назад, проте він це зробив, оскільки Вікторія є його домом.



Широку популярність у місті тварина здобула через свою безпосередність. Емерсон постійно з’являється в несподіваних місцях на кшталт жвавих доріг, міських парків та квіткових клумб.

Останні новини:  Росіяни намагалися штурмувати позиції десантників, але їх зустріли дрони (відео)


inforoom.com.ua