Шойгу анонсував відповідь на американську допомогу Україні

24.04.2024   15:00    430
Шойгу анонсував відповідь на американську допомогу Україні

Фото: Скриншот

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу


Очільник міноборони країни-агресорки заявив, що російські військові вже нібито “розвіяла міф про перевагу західних озброєнь”.

У Росії заявили, що посилять атаки на логістичні центри і склади західної зброї в Україні після ухвалення у США допомоги українським військовим. Про це заявив міністр оборони РФ Сергій Шойгу на засіданні колегії російського Міноборони, передають росЗМІ.

Останні новини:  В 14-й пакет антиросійських санкцій може вперше потрапити заборона на перепродаж російського скрапленого газу - Politico

За словами Шойгу, Росія нібито “розвіяла міф про перевагу західних озброєнь”, а російські війська утримують ініціативу на лінії фронту.

“Відповідно до загроз, створюваних Сполученими Штатами та їхніми союзниками, продовжимо вдосконалювати склад і структуру Збройних сил, збільшувати випуск найбільш затребуваних зразків озброєння і військової техніки. Підвищимо інтенсивність ударів по логістичних центрах і базах зберігання західної зброї”, – заявив він.



Як відомо, 20 квітня Палата представників Конгресу США прийняла законопроєкт про надання майже 61 млрд доларів допомоги Україні. Більша частина цієї величезної суми піде на військову підтримку. А в ніч проти 24 квітня законопроєкт підтримав і Сенат.

Останні новини:  У Росії запровадили заборону на експорт цукру

За даними ЗМІ, у першій партії допомоги ЗСУ отримають велику кількість бронетехніки, включно з БМП Bradley, які добре зарекомендували себе на полі бою, а також далекобійні ракети ATACMS.




korrespondent.net