Porsche Cayenne GTS став потужнішим

23.04.2024   07:26    320

Porsche Cayenne GTS оновився та став потужнішим. Віддачу 4-літрової «бітурбовісімки» підвищили на 40 «конячок» і стільки ж ньютон-метрів крутного моменту.

Двигун V8 на Porsche Cayenne GTS тепер видає 499 к.с. та 660 Нм. Він поєднується з 8-ступеневим «автоматом» Tiptronic S з алгоритмами роботи Sport або Sport Plus. З місця до «сотні» кросовер розганяється за 4,4 секунди, максимальна швидкість становить 275 км/год.

Останні новини:  Кросовер Ferrari Purosangue отримає 980-сильну версію

Крім «вісімки», інженери Porsche також попрацювали над підвіскою. Підшипники взяті у «гарячого» Cayenne Turbo GT, завдяки чому покращилася керованість. За замовчуванням в оснащення включена переналаштована пневмопідвіска, яка зменшує дорожній просвіт на 10 мм в порівнянні з іншими Cayenne.

За доплату можна додати систему придушення кренів. Також у Turbo GT запозичена система водяного охолодження, а у Coupe є активний задній спойлер та опційна вихлопна система з двома патрубками по центру.



Серед візуальних відмінностей – збільшені повітрозабірники спереду, затемнена оптика та червоні гальмівні супорти. Пакет з темним декором Sport Design Package дістався Cayenne GTS за замовчуванням. Колісні диски – 21-дюймові RS Spyder Design. Для салону, обшитого мікрофіброю Race Tex, є дві колірні схеми — сіра Slate Grey та червона Carmine Red.



Чотирилітрова «вісімка» залишиться в строю після 2030 року, коли багато виробників перейдуть на електромобілі. У Porsche запевнили, що V8 готовий до жорсткого екостандарту Євро-7 і його навіть необов’язково електрифікувати. Безпосередньо не сказано, але зрозуміло, що двигун збережеться тільки в Panamera.

Останні новини:  Honda інвестує у виробництво електромобілів 11 мільярдів доларів


avtomir.ua