Мірошниченко розповіла, яку прийомну дитину вони шукають

25.04.2024   18:30    373

Дружина телеведучого Тімура Мірошниченка, юристка та блогерка Інна Мірошниченко розповіла, як просувається пошук їхньої майбутньої прийомної дитини.


Дівчинки саме такого віку, який хотілося би Інні, у київських дитбудинках наразі нема. Тому жінка вирішила поширити інформацію про це в Instagram – можливо, її майбутня донечка чекає в котромусь із регіональних закладів.

Інна поділилася в Instagram милими сімейними фото. Авторка цього - донька подружжя Мія


Інна поділилася в Instagram милими сімейними фото. Авторка цього – донька подружжя Мія

“Моя дитина – це дівчинка 8-10 років. У мене в висновку є ще нюанси по соціальній історії і особистих характеристиках майбутньої дитини. Тому пошуки ускладнюються. Але я знаю, що вона є. І чекає на нас” – написала Мірошниченко.



“На щастя, в Києві таких діток немає. Їх одразу забирають в сім’ї. Але десь в регіонах може бути набагато менше кандидатів. А вік цей не надто популярний”, – зазначила блогерка, попросивши підписників, які знають про таку дівчинку, дати їй знати.

У дірект Інні одразу ж посипалися запитання про те, чому вона надає перевагу саме цьому віку. Адже раніше сама жінка пояснювала, що прийомна дитина має бути в сім’ї молодшою.

“…Я дуже хотіла старшу дитину. Молодше Марселя – це 0-2 роки. Діти цього віку на потребують мене. На них кандитатів у сотні разів більше, ніж їх є”, – поділилася Мірошниченко.

Останні новини:  Інсайдери повідомили про складний період у стосунках Аффлека та Лопес

“Я хотіла старшу дитину. Дитину, яка через вік втрачає свій шанс потрапити в сім’ю. Старше 11-12 не можемо, бо такій дитині треба простір. Окрема кімната. Ну і це несе багато ризиків… така різниця в віці”, – додала вона.

У дівчинки скоро з'явиться старша сестра

У дівчинки скоро з’явиться старша сестра

Це і наступне фото - теж by Мія

Це і наступне фото – теж by Мія

Останні новини:  Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Як відомо, трьом дітям Інни та Тімура – Мії, Марку та Марселю – зараз 5, 4 та 2,5 року. Молодше хлоп’я Мірошниченки всиновили влітку 2023-го. Зміни, які відтоді сталися з малим завдяки люблячій сім’ї, вражають.


pravda.com.ua