Лікарка назвала небезпечні для сніданку продукти

30.04.2024   21:33    569

Кава з круасаном і фастфуд названі найбільш “гіршими і марними”, що можна їсти на сніданок. Вживання швидких вуглеводів провокує інсулінову реакцію, яка може привести до цукрового діабету, вважають фахівці.

Крім круасанів і фастфуду до швидких вуглеводів відносяться банани і виноград, борошняні вироби, солодке, а також рис і картопля, повідомила лікар-нутриціолог, дієтологиня. “З урахуванням того, що ми мали великий проміжок часу між останнім прийомом їжі і сніданком, нам це шкодить, так як відбувається великий виплеск інсуліну в кров”, – сказала фахівчиня.

Останні новини:  Нічні перекушування, які вгамують голод і не зашкодять фігурі

Раніше ми писали, що нутриціолог розкрила, який суп має максимально благотворний вплив на організм. Фахівчиня зазначила, що рідка страва повинно мати мінімум простих вуглеводів, володіти хорошим білковим і амінокислотним складів.



Також були названі п’ять неочевидних ознак сильного стресу. Фахівці стверджують, що розпізнати стрес буває нелегко. Тому багато людей можуть жити в цьому стані багато місяців або навіть роки, ні про що не підозрюючи.

Останні новини:  Захистіть себе від мікробів: найкращий спосіб миття фруктів та овочів

Спочатку природою було закладено, що тривалість стресу повинна бути невеликою. Він провокує організм виробляти гормони, які спонукають до активної дії: бігти або битися. Однак постійні проблеми сучасного життя призводять до хронічного напруження. Лікарі пояснили, як краще справлятися з таким станом.