Genesis показав «заряджений» седан G80

28.04.2024   04:46    334

На автосалоні в Пекіні корейська марка Genesis показала седан G80 EV Magma Concept – йому занизили підвіску та розширили колію, а також додали аеродинамічних елементів з вуглепластику. А ще корейці показали оновлений Electrified G80 в ексклюзивному кольорі Vision Blue


Electrified G80, який дебютував три роки тому у Шанхаї, спеціально для Китаю розтягли на 130 міліметрів. Причому, як і на звичайному седані, тут з’явилися фари з технологією мікролінз і змінена решітка радіатора з візерунком G-Matrix. До того ж седан отримав OLED-дисплей діагоналлю 27 дюймів, аудіосистему Bang & Olufsen з 17 динаміками та сидіння Ergo Motion з масажем на другому ряду.

Останні новини:  Експерт розповів, як правильно прогріти автоматичну коробку передач, не скорочуючи її ресурс

G80 EV Magma Concept – другий концепт Genesis з приставкою Magma. Під цим суббрендом будуть продавати «заряджені» версії моделей для конкуренції з BMW M та Mercedes-AMG. «Магматичний» седан пофарбований у колір Acme Blue. Вибір кольору пояснюється просто: синє полум’я має вищу температуру, ніж червоне чи оранжеве. Занижена підвіска та розширена колія тут поєднуються з посиленими гальмами та новим аеродинамічним пакетом. У салоні – оббивка зі стьобаної шкіри, алькантара та вставки з тонованого синім вуглеволокна.



Про силову установку концепту в Genesis вирішили не розповідати. Звичайний Electrified G80 рухають два електромотори, кожен з яких видає 136 кВт (185 к.с.) та 350 Нм, а разом – 272 кВт (370 к.с.) та 700 Нм. У спортивному режимі седан розганяється з місця до 100 км/год за 4,9 секунди. Максималка – 225 км/год.




avtomir.ua

Останні новини:  Потужністю понад 700 сил: новий плагін-гібрид Bentley замінить легендарний двигун W12