Чому чоловіки зраджують, але не розлучаються

25.04.2024   20:20    199

Чоловік зраджує, але не розлучається — знайома ситуація? Таке явище зустрічається досить часто. Чому? Сьогодні ми це з’ясуємо. Є лише три причини такої поведінки.


Чоловік затримується на роботі, йому постійно телефонують з незнайомих номерів, він став дратівливим, запальним і нервовим? Швидше за все, у нього з’явилася інша жінка. Але навіть після зради він не вирішується піти з сім’ї? Існує відразу кілька причин такої поведінки.

Він все ще любить свою дружину

І все ж йому чогось бракує — хвилювання, підтримки, сексу або чого-небудь ще. Дружина, на жаль, не може цього дати. Вона, можливо, знає, що чоловік нещасливий (він сам їй про це говорив), але вважає за краще залишити все, як є.

А потім, через деякий час, дізнається про зраду. Досить часто чоловіки замовчують свої проблеми, не озвучують потреби і бажання — бояться осуду або відмови. У таких випадках дружина не здогадується, що у шлюбі настала криза.



Він боїться образити свою дружину

Останні новини:  Як відчистити пуховик від слідів тонального крему

Ця категорія чоловіків розуміє, що якщо дружина дізнається про зраду, це її вб’є. Звідси стільки секретності, недомовок, запізнень до вечері і пароль на телефоні. Багато жінок інтуїтивно розуміють, що чоловік пішов наліво.



Так що правда в будь-якому випадку розкриється. Незважаючи на все, такі чоловіки до смерті бояться завдати дружині болю, тому намагаються приховати свої пригоди.

Він не хоче зіткнуться з розділом майна і іншими складнощами при розлученні

Такі люди бояться самого розлучення і все, що з ним пов’язано — судових розглядів, розділу майна і т. д. Саме тому вони воліють мати роман на стороні, а не відкрито заявити про розлучення. Їм це невигідно.

Якщо ви твердо вирішили, що більше не зможете жити з чоловіком, який вам зрадив, варто остаточно розірвати стосунки. Це дозволить вам почати нове життя. Але що робити, якщо чоловік зрадив, а розлучатися не хочеться? Пам’ятайте: не варто жити з людиною, яка вам більше не мила, заради дитини. Діти прекрасно відчувають, тому ваше чадо напевно помітить напруження, яке з’явилося між вами.

Останні новини:  Як швидко приготувати ефективний домашній мийний засіб для прибирання

Якщо ви залишилися разом, вибачте чоловіка щиро, від усієї душі, інакше ви перетворите життя в пекло, де кожна помилка чоловіка буде воскрешати картинки, які відбувається зараз.

Ось чому зраджують навіть ті чоловіки, які абсолютно щасливі у шлюбі.

Як при цьому реагувати дружині

Психологи кажуть, що можливі 2 варіанти реакції жінки:

  1. страх, що якщо вона скаже чоловікові, що все знає, він покине її. Такі дружини зазвичай замикаються в собі і плачуть ночами в подушку, а їхні чоловіки, як ні в чому не бувало, продовжують поводитися так само. Жінка заганяє себе в кут, розриваючись між приниженням і бажанням помститися і страхом, що залишиться одна.
  2. бажання терміново розлучитися. Це перша реакція жінки, вона просто не в змозі мовчати і не в змозі пробачити своєму чоловікові зраду. Часто такі дружини ще й попередньо влаштовують стеження за чоловіком або допит з пристрастю, щоб з’ясувати, як же він дійшов до такого життя. Закінчується все зазвичай скандалом з демонстративним збиранням речей і грюканням дверима.
Останні новини:  Як за 2 хвилини позбутися складок на одязі без праски та фена

Але яка ж реакція правильна? Однозначної відповіді не існує. Звичайно, потрібно обов’язково поговорити з чоловіком. Але, як би не було боляче, подумайте про те, що ваша вина в його поведінці теж є, адже все, що відбувається у стосунках, відбувається з вини обох партнерів в рівній мірі. Тому, можливо, розлучення не вихід і, звернувшись до фахівця, ви ще зможете спільними зусиллями врятувати свій шлюб.


womanlife.kyiv.ua