Безпілотники суттєво пошкодили Липецький металургійний комбінат - ЗМІ

24.04.2024   21:41    822
Безпілотники суттєво пошкодили Липецький металургійний комбінат - ЗМІ

Фото: Вікіпедія

НЛМК

Два безпілотники врізалися в будівлю кисневої станції НЛМК, будівлю частково зруйновано, повідомляють журналісти.

Два кисневі блоки зупинено на Новолипецькому металургійному комбінаті після атаки БПЛА, оскільки було руйновано будівлю кисневої станції. Про це з посиланням на свої джерела в середу, 24 квітня, повідомляє російське видання Astra, що позиціонує себе як незалежне.

Останні новини:  В 14-й пакет антиросійських санкцій може вперше потрапити заборона на перепродаж російського скрапленого газу - Politico

“Вночі два безпілотники врізалися в будівлю кисневої станції НЛМК, будівлю частково зруйновано, зупинено два кисневі блоки комбінату… Про постраждалих невідомо”, – йдеться в повідомленні.

ЗМІ нагадало, що основне завдання кисневих станцій на металургійних виробництвах – забезпечення виробництва необхідною кількістю стисненого повітря.



Губернатор Липецької області Артамонів прокоментував у соцмережі цю подію.

Останні новини:  У Росії запровадили заборону на експорт цукру

“Було зроблено спробу завдати удару по інфраструктурі в промисловій зоні Липецька. Об’єкт був одиничний, загрози атаки житлового масиву не було. Було ухвалено рішення не включати системи оповіщення у місті та провести евакуацію тільки на території падіння БпЛА”, – запевняє російський чиновник.

Жителі Липецька зараз же після вибухів повідомляли, що атаковано саме Новолипецький металургійний комбінат (НЛМК), нагадало ЗМІ.



korrespondent.net

Останні новини:  У Росії запровадили заборону на експорт цукру