Apple розширить лінійку AirPods доступною моделлю та оновленими AirPods Max

02.04.2024   16:56    39


Можливо, Apple планує змінити лінійку популярних бездротових навушників AirPods пізніше цього року. Аналітик Джефф Пу повідомляє, що компанія прагне випустити модель з більш доступною ціною. У звіті Пу додається, що виробництво залучатиме дочірню компанію Foxconn, а нарощування очікується на заводі в Індії до кінця 2024 року.

Ці чутки збігаються з попередніми прогнозами Марка Гурмана з Bloomberg, який припустив, що дві оновлені версії стандартних AirPods мають вийти у вересні або жовтні.  Кажуть, що вони мають кодові назви B768E та B768M. Перше називається «початковим», тоді як друге може означати «середній рівень».

Останні новини:  Hanwha створює нову гаубицю Aerospace 8x8: конкурент RCH 155 і Caesar вперше матиме дальність пострілу більше 70 км

Гурман зазначив, що ці нові моделі матимуть покращений дизайн для кращої посадки, покращеної якості звуку та зарядного футляра з підтримкою USB-C. Найдорожчі з цих оновлених моделей також можуть містити такі функції, як активне шумопоглинання (ANC) і динамік у зарядному футлярі, щоб допомогти з відстеженням функції Find My Location.

Невідомо, чи бюджетна модель, згадана Пу, відповідатиме прогнозу Гурмана щодо початкового рівня AirPods 4-го покоління. Однак додавання більш доступної цінової категорії до лінійки аудіосистем Apple виглядає ймовірним. Гурман також повідомив, що масове виробництво AirPods 4 почнеться в травні через партнерів GoerTek і LuxShare Precision, імовірно, разом із серією iPhone 16.

Останні новини:  Hanwha створює нову гаубицю Aerospace 8x8: конкурент RCH 155 і Caesar вперше матиме дальність пострілу більше 70 км

Крім того, ходять чутки про оновлення преміум-класу AirPods Max в останньому кварталі 2024 року. Однак очікуються незначні зміни, причому Гурман згадує порт зарядки USB-C як основне оновлення разом із можливістю нових варіантів кольору. Поточні варіанти кольорів включають зелений, рожевий, сріблястий, блакитний і космічний сірий.


portaltele.com.ua