Американець став зіркою Мережі через величезну бороду (ФОТО)

15.04.2024   12:00    593

Для Ланса Вутона все змінилося п’ять років тому – тоді він вирішив стати на Хелловін піратом і для повноти образу відростити борода. З того часу він відростив її до пояса, що раптово відкрило йому зовсім інший світ. Про те, що ж сталося в житті Ланса після цього рішення — у нашій статті, передає Фрешер.


Зараз Лансу Вутону 32 роки, він працює IT-супервайзером в Кентуккі і паралельно з цим виборює різні нагороди у світовому співтоваристві бородачею. Починалося все без жодних амбіцій — просто заради експерименту. Потім у жовтні 2014 року друг Ланса, який працює в барбершопі, запропонував йому спробувати деякі продукти догляду за бородою безкоштовно, і якщо йому сподобається, то порекламувати їх. Як пізніше зізнався Ланс, до цього моменту він навіть не підозрював, що є якісь спеціальні шампуні та олії для борід.



Так чи інакше, Ланс розповів у своїх соцмережах про свій досвід у барбершопі, і таким чином його помітили у спільноті бородачею та запросили на змагання на найкращу бороду. Ще недавно Ланс і гадки не мав, що така спільнота взагалі існує, а тут раптом знайшов серед неї відмінних друзів. А знайшовши таку потужну підтримку, Ланс вирішив і надалі ростити бороду. Нині вона в нього сягає 77 сантиметрів.



І ось за останні п’ять років, лише завдяки своєму рішенню відростити бороду, Ланс вже взяв участь у понад 30 змаганнях і посів друге місце у категорії «Натуральна борода» у рідному США та четверте місце у всесвітньому конкурсі у такій же категорії. Більше того, Ланса помітили спонсори і постачають йому ті самі продукти догляду за бородою, про які він ще недавно нічого не знав. А ще минулого року він знявся у фільмі «Above Suspicion», у якому грає Емілія Кларк і який зараз перебуває у фазі постпродакшену.

Останні новини:  Дівчина погодувала бродячого песика ковбасою і його очі заблищали від сліз

«Іноді мені кажуть, що це безглуздо та смішно, але я не звертаю уваги. Якщо ви перестаєте любити людину тільки тому, що в неї тепер є борода, то хіба це кохання?» — каже Ланс. Хлопець зізнається, що доглядати таку велику бороду нелегко — потрібно регулярно її мити, розчісувати, зволожувати маслами, а скільки клопоту вона приносить у вітряний день або під час плавання… І це не кажучи вже про набридливу увагу з боку людей, які задають дурні питання і норовлять доторкнутися до бороди.

Останні новини:  Батьки проти мерії: у Франції вівці пішли до школи разом із дітьми (фото)