Трендові ідеї хвилястого манікюру 2024

28.03.2024   17:00    385

Хвилястий манікюр має безліч переваг. Він універсальний, оригінальний та простий у виконанні. У цій статті ми пропонуємо вашій увазі невелику добірку цікавих ідей нейл-арту з хвилястими малюнками.


Рожеві нігті з блискітками та завитками

Рожеві нігті з абстрактними завитками – ідеальне поєднання розкоші та жіночності. Блискучі акценти та білі деталі чудово поєднуються між собою.

Пастельний дизайн нігтів з райдужним вихором

Пастель і весна йдуть пліч-о-пліч один з одним, тому пастельні райдужні нігті ідеально підходять для цієї пори року. Це чудовий вибір для тих, хто любить барвисті та веселі дизайни нігтів.



Рожеві та зелені завитки

Рожевий і зелений – одне з найефектніших поєднань кольорів, і цей манікюр служить черговим доказом даного твердження. Він абсолютно точно приверне увагу оточуючих, куди б ви не пішли.



Синьо-персиковий нейл-арт

Блакитний та персиковий відтінки ідеально поєднуються один з одним. Вони чудово підійдуть для створення ніжного та вишуканого хвилястого дизайну нігтів, який не буде кидатися в очі, але при цьому стане справжньою окрасою образу.

Останні новини:  Речі, які мають бути у гардеробі кожної жінки

Ретро-хвилі

Цей чудовий дизайн нігтів з райдужними завитками ідеально підійде вам, якщо ви плануєте створити ретро-образ. Поєднання яскравих відтінків робить манікюр веселим та життєрадісним та надає йому вінтажного вигляду.

Бузковий дизайн нігтів

Бузковий – це неймовірно красивий відтінок, що користується великою популярністю в нейл-індустрії. Спробуйте використовувати його для створення ніжного, витонченого та жіночного дизайну нігтів з плавними хвилястими візерунками.

Останні новини:  Експерти назвали профілактичні методи боротьби з міллю

Червоно-рожевий хвилястий френч

Білий французький манікюр – це класика, яка трохи набридла, чи не так? Спробуйте додати до традиційного френча кілька червоних та рожевих завитків.

Металеві хвилі

У цьому дизайні кожен ніготь ділить на дві половини хвиляста металева лінія. Одна половина забарвлена у нюдовий колір, а інша – у білий.

Помаранчево-рожевий дизайн

Не знаєте, як обіграти яскраво-рожевий лак для нігтів? Спробуйте нанести на нього хаотичні хвилясті лінії світло-жовтогарячого кольору. Цей дизайн випромінює позитивну енергію та освіжає образ.

Французькі кінчики та пастельні хвилі

Пастельні жовті, помаранчеві та сині завитки та французькі кінчики чудово підійдуть для створення оригінального та барвистого манікюру, який чудово виглядатиме на нігтях будь-якої довжини, у тому числі і на коротких.

Останні новини:  Як доглядати за петуніями, щоб вони радували цвітінням до заморозків

Синьо-блакитний дизайн

Хаотично намальовані хвилі у синьо-блакитній палітрі нагадують про море. Цей дизайн ідеально підійде тим, хто любить ці заспокійливі кольори.

Зелено-білий нейл-арт

Темно-зелений – це колір, який не надто часто використовується при створенні манікюру. І даремно! З його допомогою можна створити стильний, ефектний та сучасний образ.

Жовті хвилі

Щоб додати яскраву родзинку в образ, достатньо прикрасити короткі нігті з нюдовою основою яскравими жовтими завитками. Цей простий у виконанні дизайн неодмінно приверне увагу оточуючих.

Класичний френч та білі хвилі

Якщо ви не можете відмовитися від класичного французького манікюру, цей дизайн, що поєднує френч та білі хвилі, ідеально підійде вам.


wona.com.ua