Мобілізація в Україні: в Раді заговорили про відправку нардепів на передову

06.03.2024   16:21    95

Українські депутати будуть більше працювати з військовими, зокрема на передовій. Про це заявив голова фракції “Слуга народу”, нардеп Давид Арахамія.

“Ми неодноразово говорили про те, що за аналогією роботи на округах депутати будуть більше працювати з військовими – на передовій, в навчальних центрах, в пунктах постійної дислокації. Зараз у цьому напрямку для наших депутатів є термінове і важливе завдання, яке напряму впливає на допомогу партнерів. Коли воно буде виконане – вони повернуться до роботи в сесійній залі”, – написав він у своєму телеграм-каналі.

Останні новини:  Виробники дронів можуть отримати від держави грант у розмірі 80% вартості проєкту

Водночас Арахамія наголосив, що такі речі не можуть і не повинні анонсуватися з питань безпеки.



“Бачу, щоб це зрозуміти, декому з колег не завадило б ненадовго пожертвувати своїм комфортом і побувати там, де може прилетіти будь-що і в будь-який момент”, – додав він.

При цьому Арахамія не уточнив, які саме завдання на передовій виконуватимуть чиновники.

Останні новини:  В Україні хочуть конфісковувати автомобілі у п’яних водіїв на користь ЗСУ

Робота Верховної Ради

Цього тижня у Верховній Раді України засідання не заплановані. Відомо, що багато нардепів перебувають за кордоном.



Як повідомив депутат Ярослав Железняк, напередодні на погоджувальній раді з фракціями були чотири міністра, які просили не відкладати їхні закони і швидко їх проголосувати. За його словами, тепер Рада фактично не засідатиме цілий місяць.

Останні новини:  На Житомирщині чоловік підпалив рідного брата

При цьому Железняк каже, що на порядку денному  багато важливих законопроектів. Вони стосуються соціальних, освітніх та військових питань.


expert.in.ua