Hyundai оновив пікап Santa Cruz

28.03.2024   23:09    472

Корейська компанія Hyundai представила пікап Hyundai Santa Cruz у 2021 році, а тепер, через три роки, показала його оновлену версію.

Під час рестайлінгу пікапу змінили зовнішність. Тепер Hyundai Santa Cruz став менш схожим на кросовер Tucson, на базі якого він побудований. Пікап отримав нову агресивну решітку радіатора, крім того, розробники змінили головну оптику – принцип залишився незмінним, проте форма вертикально розташованих фар тепер інша.


Ще пікап забезпечили новими переднім і заднім бампером, а версія XRT отримала затемнений варіант решітки радіатора, в яку інтегровані буксирувальні гаки, а також 18-дюймові колісні диски оригінального дизайну, «взуті» в шини підвищеної прохідності 245/60 R18.

Останні новини:  Британські фермери особисто привезли 30 пікапів для українських військових (Фото)

Салон оновленого Hyundai Santa Cruz відрізняється залежно від виконання. Так, топверсії отримали великий горизонтально розташований вигнутий дисплей, який поєднує як віртуальну панель приладів, так і екран інформаційно-розважальної системи; діагональ кожного екрану складає 12,3 дюйма. У салоні залишилися фізичні кнопки для керування аудіосистемою та системою кондиціювання.



Передню панель пікапа оснастили ще й новими отворами вентиляцій, які візуально проходять через всю її ширину – практично від дверей до дверей. Ще розробники Hyundai оснастили модель новим кермом та центральним підлокітником з двома підсклянниками для пасажирів, що розташувалися на задніх сидіннях. У стандартне оснащення входять бездротова підтримка Apple CarPlay та Android Auto, а також функція оновлень «по повітрю».



Під час оновлення техніку Santa Cruz чіпати не стали: в лінійці, як і раніше, є 194-сильний чотирициліндровий атмосферник об’ємом 2,5 літра (максимальний крутний момент – 245 Нм), а також турбочетвірка T-GDI такого ж об’єму потужністю 285 к.с. (422 Нм). У пару до них пропонується 8-ступеневий «автомат» з подвійним зчепленням, який модернізували завдяки використанню багатодискового гідротрансформатора гідравлічного та масляного насоса меншого розміру.

Останні новини:  В Польщі у українських водіїв можуть конфіскувати авто: що потрібно знати

Передбачається, що новий Hyundai Santa Cruz з’явиться у дилерів на американському ринку влітку поточного року. Ціни стануть відомі пізніше. Вартість актуальної версії пікапа в США стартує з позначки 26 900 доларів, за топверсію просять 41 320 доларів.


avtomir.ua