Створення корпоративного сайту - можливості та перспективи

22

Інтернет дає нам масу можливостей. За допомогою онлайн ресурсів можна працювати, вчитися, здійснювати покупки, розвивати бізнес. У підприємств, що динамічно розвиваються, великих і невеликих компаній зараз користується попитом створення особистого корпоративного сайту. За допомогою такого WEB ресурсу можна з мінімальними витратами просувати компанію, збільшувати її прибутковість. Професійна розробка корпоративного сайту в Києві допоможе домогтися чудових результатів і вивести бізнес на новий рівень.

НАВІЩО ПОТРІБЕН КОРПОРАТИВНИЙ САЙТ?

Створення корпоративного сайту в Києві та інших містах країни допоможе налаштувати з клієнтською базою повноцінну взаємодію. Фахівці виділяють основні цілі запуску онлайн-проєкту:

  1. для великого бізнесу — зміцнення позицій, залучення нових клієнтів, скорочення витрат на комунікацію, поліпшення позицій бренду;
  2. для невеликих компаній — можливість заявити про себе, як на внутрішньому, так і зовнішньому ринку, можливість для пошуку нових партнерів і точок розвитку;
  3. для підвищення продажів — може стати елементом воронки продажів, надає зручні канали зв’язку;
  4. для wow-презентацій — сайт дає змогу демонструвати продукти та послуги.
Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

Корпоративний сайт має низку переваг:

  1. Актуалізація інформації — завжди можна оперативно оновити інформацію про компанію, асортимент, ціни, поділитися новинами з партнерами і клієнтами. Це підвищує імідж і рівень довіри.
  2. Комунікація — клієнти завжди отримуватимуть свіжу інформацію, сповіщення, відповіді на запитання, формується зворотний зв’язок. Для ознайомлення з пропозиціями сайт доступний цілодобово.
  3. Масштабування — придбання нових клієнтів, пошук потенційних партнерів, розширення цільової аудиторії та географії діяльності.
  4. Вибудовування іміджу — за рахунок відкритості (розміщення ліцензій, сертифікатів, фотографій, докладної інформації про діяльність) підвищується рівень довіри, компанія отримує постійних клієнтів.
Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

ОСОБЛИВОСТІ РОЗРОБКИ ОНЛАЙН ПРОЄКТУ

Незалежно від сфери діяльності компанії, всі корпоративні сайти мають однакову структуру і мають бути зручними для користувачів.

  1. головна сторінка;
  2. про компанію — це можуть бути розділи історії компанії, основні цілі тощо.
  3. новини — інформація про досягнення, акції, плани розвитку;
  4. продукція — у розділ можна додати каталог продукції, відгуки клієнтів тощо.
  5. кар’єра — інформація про вакансії, заходи;
  6. контакти та зворотний зв’язок.
Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

Особливу увагу слід приділити оформленню сайту. Дизайн має бути стильним, таким, що запам’ятовується, відповідати діяльності компанії. Якщо фірма має власний логотип, його використовують під час створення ресурсу.