Бен Аффлек пояснив, які жінки ніколи його не отримають

Сьогодні,   06:30    392

Після публічного розриву з Дженніфер Лопес 52-річний актор вирішив відкрити нову сторінку у своєму житті. Режисер фільму «Операція Арго» готовий до романтичних стосунків, але з однією важливою умовою – його майбутня партнерка повинна розділяти його прихильність до тверезого способу життя і підтримувати шлях до зцілення. Як стверджують інсайдери, попри важкий період після розриву, Бен не проти зустрічей і спілкування.

Джерело, близьке до актора, зазначило, що Аффлек поки не готовий до серйозних стосунків, але налаштований почати знову спілкуватися з жінками.

«Бен не збирається кидатися в серйозні стосунки, поки його розлучення з Лопес не буде остаточно завершено, але це не означає, що він не може почати зустрічатися», – розповів інсайдер.

Не проти зустрічей. Фото: Getty Images
Не проти зустрічей. Фото: Getty Images

Бен шукає в партнерці взаємне прагнення до здорового способу життя і повагу до його принципів.

«Після всіх випробувань останніх років Бен твердо вирішив, що одужання – його пріоритет, і він не дозволить нічому або нікому ставити його тверезість під загрозу», – додало джерело.

Бен Аффлек протягом багатьох років відкрито говорив про свою залежність і про те, як боротьба з алкоголізмом вплинула на його кар’єру, сімейне життя і стосунки. Уперше актор звернувся по допомогу у 2001 році, через чотири роки після того, як вирішив зав’язати з алкоголем.

Останні новини:  54-річна Клаудія Шиффер знялася повністю голою для глянцю
Наполегливо дивиться повз пляшку. Фото: Getty Images
Наполегливо дивиться повз пляшку. Фото: Getty Images

В інтерв’ю 1998 року він зізнавався, що пияцтво стало для нього джерелом жалю і сорому.

«Я почав розуміти, що мені стає неприємно згадувати про свої вчинки, про те, як я поводився, коли був напідпитку», – ділився актор із The New York Times.

Пізніше він проходив реабілітацію у 2017 і 2018 роках після втручання своєї колишньої дружини Дженніфер Гарнер, яка разом з їхніми дітьми підтримала актора в цьому складному шляху.




Після розставання з Лопес Аффлек покинув їхній спільний будинок вартістю 68 мільйонів доларів і переїхав в окремі апартаменти в Брентвуді, штат Каліфорнія. Друзі та близькі актора побоювалися, що такий стрес може підштовхнути його до рецидиву. Однак, за словами інсайдерів, Аффлек знаходить сили триматися, керуючись девізом «залишатися тверезим сьогодні».

Останні новини:  Дженіфер Лопес похизувалася довгими ногами у пудровому міні на кінофестивалі у Каліфорнії
Дженніфер Гарнер. Фото: Getty Images
Дженніфер Гарнер. Фото: Getty Images

Сам актор воліє не стежити за новинами про своє особисте життя, але чутки про можливий рецидив справили на нього неприємний вплив.

«Це зачепило Бена, коли люди стали думати, що він знову запив, хоча цього не було», – розповіло джерело видання Daily Mail.