Як побороти апатію та осінній смуток: 5 ефективних кроків

Вчора,   22:20    118

Осінь — час апатії, похмурого настрою, сірості. Звісно, є люди, які обожнюють осінь, але навіть вони констатують: саме у цю пору року Інституту когнітивного моделювання дали поради із подолання апатії.

Спи

Як би банально це не звучала, але без налагодження режиму сну діла не буде. Спи не менше 8 годин, а для того, щоб заснути, перед сном прогулюйся, якщо не маєш часу — принаймні провітрюй. Прибери телефон і подумай про хороше.

Останні новини:  Як швидко відмити сковорідку після олії

Зроби собі подарунок

Порадуй себе. Придбай те, про що давно мріяла. Якщо жодних матеріальних мрій немає — зустрінься із друзями, зводи сама себе до театру чи кіно.

Зроби собі презент - фото 651025

Поприбирай

Зроби генеральне прибирання — адже під час наведення ладу у помешканні відбувається «прибирання» і в голові. Позбався старих речей, мотлоху, що викликає негативні емоції. Нехай тебе оточують чистота і світло.

Останні новини:  П’ять знаків Зодіаку почнуть усе з чистого аркуша вже в листопаді

Оточи себе оптимістами

Відфільтруй людей у своєму колі спілкування. Адже якщо тебе оточують лише песимісти, панікери, любителі перекласти відповідальність на інших або поскаржитися на життя. Оточи себе оптимістично налаштованими та приємними у спілкуванні людьми.

Говори!

Якщо все перераховане вище не допомагає остаточно побороти апатію, спробуй поговорити про свої переживання: з близькими людьми або психологом, на твій смак.

Останні новини:  3 тренди в одязі, які можна оминути цього зимового сезону